Skip to content

Madlavning og fællesskab

Madlavning og fællesskab

Vi tilbyder kurser indenfor mange forskellige hjørner af gastronomiens fascinerende verden, hvor du kan få lov til at blive din helt egen mesterkok.

Med et madlavningskursus i Herning har du nu chancen for at tage på en kulinarisk rejse gennem de forskellige landes indbydende retter. Se alle vores forskellige kurser nedenfor.

Ønsker du skræddersyede madlavningskurser?
Vi arrangerer og planlægger gerne madlavningskurser for grupper, der har et særligt ønske til undervisning og kursusindhold. Planlæg fx dit næste firmaarrangement i FOF Folkets køkken, og overlad styringen til en af vores dygtige madundervisere. Ring og hør om mulighederne for et skræddersyet kursus i madlavning på tlf. 9722 4744. 

Praktiske oplysninger til vores madlavningskurser: Vi har begrænsede pladser på vores madlavningskurser , så husk at tilmelde dig i god tid. På hvert kursus skal man beregne ekstra til betaling til råvarer. Beløbet varierer og afregnes direkte med underviseren, men råvarer prisen vil typisk ligge på imellem 60,- og 80,- pr. person/pr. gang. Dog højere ved enkelte kurser. Er du forhindret i at komme til en mødegang, så meld venligst afbud til din underviser senest 2 dage før kursus start – dette er af hensyn til indkøb af råvarer.