Skip to content
Baby zoneterapi | FOF Københavns Omegn

Babyzoneterapi "Ro i nervesystemet"

På dette minikursus vil du få redskaber til at kunne udføre zoneterapi på dit barn i eget hjem. Kurset er opbygget således, at vi gennemgår teknikker, mens I selv arbejder med det. Derfor anbefales det, at I tager jeres dejlige babyer med.

Hvis du ønsker at få bedre redskaber til hjælpe dit barn med simple punkter, som kan gøre en stor forskel, så tilmeld dig dette kursus.

Er zoneterapi noget for dig og din baby? Zoneterapi for babyer fokuser på at stimulere bestemte zoner på barnets fødder. Zoneterapi tror nemlig på, at kroppen har reflekspunkter i fødderne, der er forbundet med forskellige organer og systemer. Ved at trykke, massere eller stimulere disse punkter kan man påvirke kroppens balance og helbred.

Zoneterapi for babyer siges at have en række fordele, heriblandt:

1. Beroligende effekt: Zoneterapi kan hjælpe med at berolige babyer, der lider af kolik, forstoppelse, søvnproblemer eller uro. Ved at stimulere reflekspunkterne kan zoneterapi fremme afslapning og reducere ubehag.

2. Stimulering af fordøjelsessystemet: Zoneterapi kan være gavnligt for babyer med fordøjelsesproblemer, herunder kolik, luft i maven, forstoppelse og reflux. Behandlingen kan hjælpe med at stimulere fordøjelsessystemet og forbedre fordøjelsen.

3. Styrkelse af immunsystemet: Zoneterapi siges at kunne styrke barnets immunforsvar og bidrage til at forebygge sygdomme. Ved at stimulere bestemte reflekspunkter kan zoneterapi støtte kroppens naturlige helingsproces.

4. Smertelindring: Zoneterapi kan hjælpe med smertelindring hos babyer. Det kan være nyttigt for babyer med smerter i muskler eller led, øreinfektioner eller tandproblemer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 17.05.2024 10:00-11:40 Rødovregård Mie Jensen
Mie Jensen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Mie Jensen

Mie er uddannet kropsterapist og hendes store interesse og fokus er på, hvordan zoneterapi kan aktivere kroppens egne healing proces. Hun brænder især for arbejdet med babyer og børn, da hun har set, hvilken stor effekt zoneterapi har på dem. Hun bruger selv zoneterapi dagligt i sit arbejde som pædagog.