Skip to content
Bliv fri for smerter

Bliv fri for smerter

Er du plaget af hovedpine, rygsmerter, musearm eller andre smerter i din hverdag, så er dette foredrag relevant for dig. 

Mange mennesker lever med en daglig smerte, fordi man endnu ikke har fundet noget der kan fjerne din. Erfaring viser, at smerter er vedvarende fordi man behandler smerten, fremfor at fjerne årsagen til smerten.

Årsagen til en smerte finder du inden for kroppens fire områder: fysisk, psykisk, kemisk eller elektrisk. Har du ondt i ryggen kan årsagen både være din daglige ergonomi, dit mentale velvære, din kost eller energien i din krop. 

På dette foredrag for du viden om hvordan hjerne og krop er tæt forbundet især når det kommer til smerte. Du får praktiske eksempler på ændringer og tiltag i hverdagen, som kan være årsagen til din smerte. Du lærer det anerkendte Hovedpineprogram, som er en metode med øvelser, der tager 15 minutter.

Erfaring gennem de sidste 30 år viser, at Hovedpineprogrammet fjerner hovedpine på 8 ud af 10 personer, efter de har udført øvelserne. Andre oplever at det fjerner deres rygsmerter. 

Deltag på dette foredrag og oplev det på egen krop. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.11.2024 17:00-19:00 Taastrup Medborgerhus Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er mentaltræner og hjælper folk med at udleve deres fulde potentiale og nå deres mål med øget energi og glæde. Med udgangspunkt i hjernevidenskab og positiv psykologi, hjælper hun folk til at få en hverdag med en ”glad livsstil” fri for stress og smerter. Hun driver en foredrags- og kursusvirksomhed som hjælper virksomheder, skoler og enkelte personer med at bruge hjernen på en ny måde, så stress mindskes og trivsel øges. 

Hun er yderst kompetent indenfor sit felt, og er en blændende formidler på scenen. Hun har en god kontakt med publikum, som nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen. 

Marialucia næste generation af Danmark første Stress- og smerteekspert Ole Larsen. Forfatter til bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" og grundlægger af uddannelsen til Stresskonsulent og ALFA-kinesiolog. De sidste 10 år har Marialucia, sammen med Ole, uddannet kursister og lært dem de unikke metoder, som fjerner stress, smerter, forbier og allergi.