Skip to content
Det bedste fra Italien med spændende regionale specialiteter

Det bedste fra Italien med spændende regionale specialiteter

Oplev en uforglemmelig rejse gennem Italiens skatkammer af kultur, smag og historie! Tag med på en spændende rejse fra nord til syd sammen med den erfarne italiensk-entusiast, Christian Brendholdt.

Vores italienske aftener er en fest for sanserne, hvor du vil blive forkælet med autentiske smagsprøver på nogle af Italiens mest udsøgte vine og gastronomiske lækkerier. Imens vil du blive fortryllet af kunstværker, filmperler, musikalske mesterværker og fascinerende historier, der giver et dybt indblik i Italiens rige kulturarv.
Men det stopper ikke der! Vi dykker også ned i italienske traditioner, familiedynamikker og endda mafiaens indflydelse, alt imens vi diskuterer de aktuelle udfordringer, som Italien står overfor i dag - både regionalt og nationalt.

Disse aftener er ikke bare informative - de er også en enestående lejlighed til at nyde godt selskab i en afslappet og behagelig atmosfære. Så kom med os på en rejse gennem Italien, hvor hver eneste øjeblik er fyldt med smag, viden og glæde!

VELKOMMEN til 3 aftener med regionale smagsprøver og vin - med fokus på:
La dolce vita – italienernes livsstil, måltider og traditioner
Alle veje fører til Rom
Fra Napoli til Brindisi - Syditalien på tværs

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 19:00-21:30 Kilden Christian Brendholdt
2 Torsdag 24.10.2024 19:00-21:30 Kilden Christian Brendholdt
3 Torsdag 21.11.2024 19:00-21:30 Kilden Christian Brendholdt
Christian Brendholdt | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Christian Brendholdt

Christian Brendholdt er foredragsholder og italiensekspert. 

Christian er cand. mag. i musik og italiensk og har været guide på talrige kultur- og operarejser til Italien. Han er også en engageret italienskunderviser på alle niveauer og har endda undervist kommende operasangere i italiensk udtale.  

Christian elsker at fortælle de gode historier om alt italiensk; både de helt aktuelle og dem fra Italiens dramatiske fortid. Han kombinerer en enorm viden om Italien med en formidling, som er engageret og let at forstå. Han er særligt god til at sætte stemningen, så du som publikum føler dig velkommen og i godt selskab. 

Christians passion er krydsfeltet mellem kultur, musik, arkitektur, film, historie, politik, gastronomi og italiensk vin.