Skip to content
Et liv fri for stress

Et liv fri for stress

Ønsker du at undgå stress og blive mere robust overfor hverdagens negative input, så er dette relevant viden for dig.

Hver dag udsættes din hjerne for input, som kan virke negative. Over tid kan det blive for meget, så glasset flyder over, og man rammes af stress. Få forskningens svar på hvorfor hjernen skaber stress gennem hjernens funktion og hvordan overaktivitet i Amygdala, kan skabe stress i kroppen både fysisk og mentalt.

På foredraget får du demonstreret hvordan hjernen reagerer på forskellige oplevelser, alt efter om det er positivt eller negativt. Dette hjælper dig til at navigere i hverdagens muligheder, så du kan til- og fravælge det rette for dig og dermed undgå stress. Du lærer de anerkendte ALFAkinesiologi metoder, som er med til at afstresse hjernen og gøre dig mere modstandsdygtig overfor negative oplevelser og mennesker. 

Flere hundrede danskere har brugt metoderne fra terapiformen ALFAkinesiologi, efter at have deltaget på Stresskonsulent uddannelsen. De er blevet fri for stress og i tilgift lært at behandle andre for stress, smerter og andre plager.

Glæd dig til at få metoder, der kan hjælpe dig til at gå fra stress til overskud. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 17:00-19:00 Taastrup Medborgerhus Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er mentaltræner og hjælper folk med at udleve deres fulde potentiale og nå deres mål med øget energi og glæde. Med udgangspunkt i hjernevidenskab og positiv psykologi, hjælper hun folk til at få en hverdag med en ”glad livsstil” fri for stress og smerter. Hun driver en foredrags- og kursusvirksomhed som hjælper virksomheder, skoler og enkelte personer med at bruge hjernen på en ny måde, så stress mindskes og trivsel øges. 

Hun er yderst kompetent indenfor sit felt, og er en blændende formidler på scenen. Hun har en god kontakt med publikum, som nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen. 

Marialucia næste generation af Danmark første Stress- og smerteekspert Ole Larsen. Forfatter til bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" og grundlægger af uddannelsen til Stresskonsulent og ALFA-kinesiolog. De sidste 10 år har Marialucia, sammen med Ole, uddannet kursister og lært dem de unikke metoder, som fjerner stress, smerter, forbier og allergi.