Skip to content
Unges mentale sundhed | FOF Københavns Omegn

Nøgle til at styrke unges mentale sundhed

Nøgle til at styrke unges mentale sundhed. 

Negative oplevelser og personer fra dit liv, er med til at forme dig til den du er i dag. Din programmering af dig selv og dine forventninger til livet er altafgørende for din daglige trivsel. Vores selvtillid og energi påvirkes af vores tankegang og vores overbevisninger om os selv. Hvis vi har negative tanker om os selv, kan det føre til lav selvtillid og manglende energi.   

Ud fra forskning om hjernen, får du svaret på hvad der er afgørende for ens mentale velvære. Du får mulighed for at opnå en dybere forståelse af dig selv og de mekanismer, der styrer dit liv. Du vil forlade foredraget med værdifulde redskaber til at bruge hjernen på en ny måde, som skaber glæde og optimisme i din hverdag.   

Dette foredrag giver dig mulighed for at tage kontrol over dit sind og opdage en dybere forståelse af dig selv. Du vil forlade foredraget med praktiske værktøjer til at minimere tankemylder og opnå en mere fredfyldt og bevidst tilværelse.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.06.2024 17:00-18:40 Rødovregård Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er næste generation af Stress- og smerteekspert Ole Larsen. 
Hun har de sidste 10 år assisteret på Ole Larsens stresskonsulent uddannelse og taget alle hans uddannelser. Derudover behandler hun folk for stress, smerter, hovedpine og eksamensangst.  

Hendes passion for at hjælpe folk med hovedpine og stress startede i forbindelse med hendes kandidat i HR og ledelse på CBS. Gennem uddannelsen var hendes fokus på ”Stress på arbejdspladsen”, hvor hovedpine og stress var et gennemgående problem hos medarbejderne.
Hun kombinerer hendes viden fra erhvervslivet med Ole Larsens viden og metoder fra bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager".

Marialucia er en blændende formidler på scenen og har god kontakt med publikum. Publikum nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen.