Skip to content
Christina Nørby Ibsen foredrag | FOF Københavns Omegn

Christina Nørby Ibsen - ”Med fødderne skrøbeligt plantet”

Christina Nørby Ibsen er skuespiller og sygeplejerske. Hun står bag podcasten “For altid forandret”, hvor hun interviewer andre, der har oplevet en livskrise. Hun er forfatter til bogen “Med fødderne skrøbeligt plantet”, og medforfatter til bogen ”Kunsten at skifte spor”.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes stærke personlige fortælling om sin livskrise. For Christinas vedkommende var det en skilsmisse, der kom helt uventet. Hun har kæmpet med sorg, angst, ensomhed, identitetstab og mistet livslyst. Men hun har også oplevet, at nye følelser som kreativitet, glæde og kærlighed er dukket frem igen efter at have været slukket længe.

 

Alle oplever en krise i deres liv på et eller andet tidspunkt. Bliv klogere på, hvad man kan gøre for en person i en svær krise, eller få gode råd og inspiration til at finde en vej gennem de kriser, som livet byder på.

 

Der er masser af humor, optimisme og motivation i foredraget, hvor Christina Nørby Ibsen med både vid og bid deler sine perspektiver på tilværelsen og det ansvar, vi har for vores eget liv og lykke.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 19:00-20:00 Glostrup Bibliotek Christina Nørby Ibsen

Christina Nørby Ibsen