Skip to content
Jon Andersen foredrag | FOF Københavns Omegn

Jon Andersen - iværksætteri, viljestyrke og mod

Tag med og oplev et knivskarpt og humoristisk foredrag med Jon Andersen, som tager dig igennem en utrolig iværksætterrejse. Jon havde som elitefodboldspiller selv eksperimenteret med at øge sin performance. Det blev starten på rejsen med STATE. En rejse med et hav af voldsomme opture og nedture, hele vejen frem til at have skabt Caroline Wozniacki og Christian Eriksens populære energidrik.

Hør Jon fortælle om skæve twist i forhold til produktudvikling og om at rejse kapital og bliv inspireret af en anderledes brandingstrategi, hvor det er lykkes at tiltrække store profiler fra sportens verden. STATE sælges i dag i mere end 8000 butikker i 13 forskellige lande med konstant flot vækst og millionoverskud.

Jon er en virkelig underholdende fortæller, der med stor udstråling, energi og passion fortæller om sin rejse. En vild fortælling om konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod! Jons motto er: "Viljen til at ville skaber evnen til at kunne" - og det skinner igennem i hans motiverende fortælling!

Jon Andersen er strategisk direktør og stifter af STATE den populære energidrik, der har store sportsstjerner som ambassadører.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 19:00-20:00 Glostrup Bibliotek Jon Andersen

Jon Andersen