Skip to content
A.C. Perchs Thehandel

A.C. Perchs Thehandel – en aften i teens verden

Prisen er inkl. tesmagning og friskbagt scones.

I en af de bedste shoppinggader i Indre by ligger A.C. Perchs Thehandel, der har trofaste kunder som Det Kongelige Danske Hof og kongeskibet Dannebrog. Når du træder indenfor, vil du blive mødt af den uimodståelige duft af friskbrygget te og nybagte scones. På denne aften vil du se den smukke lille butik, hvor du vil føle dig hensat til dengang i 1835, hvor de første teer fra fjerne lande som, Kina, Indien, Japan og Afrika blev vejet af i den lille butik. Bortset fra det elektriske lys er interiøret stor set som dengang, hvilket gør oplevelsen helt speciel. Man bruger stadig den gamle messingvægt med lodder til at afveje teerne, og nu sælges der kun te i forretningen, da duftene fra bl.a. kaffe, chokolade og krydderier har indvirkning på de sarte teblade.

Under foredraget som holdes af butikkens dygtige foredragsholder, vil du komme med på en fascinerende rejse gennem historien om den 188 år gamle virksomhed og få indsigt i teens oprindelse og den moderne teproduktion. Efter foredraget og smagningen vil du få mulighed for at købe din yndlingste og andre af butikkens produkter.

Mødested: Kronprinsensgade 5, 1 sal, 1114 København K.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 30.10.2024 18:00-21:00 Perchs Thehandel Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.