Skip to content
Blomsterhavens inspirationsdag

Blomsterhavens inspirationsdag

Billeder: Kenn Römer-Bruhn, @kennromerbruhn

Opdag din haves sjæl på Blomsterhavens inspirationsdag
Mangler din have noget særligt, og venter du på at få input til din egen havehistorie?

Mange haveentusiaster anser det for en kunst at skabe harmoniske og indbydende bede, men står ofte fast, når drømmen skal realiseres. ‘Blomsterhavens inspirationsdag’ er din gyldne nøgle til at frigøre det kreative potentiale og bryde igennem usikkerhedens barrierer. Denne eksklusive dag er dedikeret til at lære og inspirere dig til at forstå og udtrykke din haves unikke karakter – fra dens jordbund og mikroklima til et levende spil af farver, lys og skygge.

På inspirationsdagen afholder Kenn foredrag om, hvad det er for mekanismer, der gør, at planterne i haven trives. Du vil også blive guidet gennem processen med at vælge og arrangere planter på en måde, der beriger din haves unikke udtryk. Du vil opdage, hvordan du kan bruge farver, former og teksturer til at komponere bede i din have, der reflekterer din personlige stil og havedrøm. Med Kenn som din guide og haveekspert, vil du gå fra dagen med en dybere forståelse af din haves potentiale og med en plan for at bringe din haves unikke fortælling til live.

Det sker på inspirationsdagen

Inspirationsdagen hos Blomsterhaven er nøje tilrettelagt for at sikre, at du får mest muligt ud af hver time. Dagen er din personlige guide til at omdanne inspiration til handling hjemme i din egen have.

9:30 Velkomst: Din rejse begynder kl. 9:30, hvor du kan nyde friheden til at udforske Blomsterhavens mange bede og haverum. Her har du mulighed for i ro og mag at observere og tage noter om de elementer, der taler til dig, før det officielle program starter.

10:00 Guidet rundvisning med Kenn: Præcis kl. 10:00 vil Kenn tage dig med på en guidet tur gennem haven. Her får du indsigt i havens sjæl og historie – og du lærer, hvordan du kan integrere lignende elementer og teknikker i din egen have.

11:00 Egen tid i haven: Efter rundvisningen får du tid på egen hånd til at fordøje de mange indtryk. Du kan gå tilbage til de områder, der fangede din interesse, og reflektere over, hvordan disse kan omsættes til din egen haves kontekst.

12:00 Inspirerende foredrag: Kenn deler yderligere ud af sin viden gennem et inspirerende foredrag, der bygger bro mellem drøm og virkelighed. Foredraget sigter mod at udstyre dig med konkret viden og teknikker, så du kan komme i gang med at blive havedesigner i din egen have.

Løbende snacks og forfriskninger: Hele dagen vil der være snacks og forfriskninger til rådighed for at sikre, at du kan forblive fokuseret og energisk. Bemærk, at der ikke serveres frokost, men du er velkommen at medbringe din egen mad.

14:00 Afrunding: Dagen afsluttes kl. 14:00, hvor Kenn runder af med en tak for deltagelsen på en inspirerende dag. Du tager hjem fyldt med ny viden, praktiske tips og fornyet energi – og er klar til at tage de første skridt i skabelsen eller fornyelsen af din drømmehave.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 08.09.2024 09:30-14:00 Gammelgårdsvej 72 Kenn Römer-Bruhn
Kenn Römer-Bruhn
Underviser

Kenn Römer-Bruhn

Ken er haveekspert- og designer med dybe rødder i den nordiske designtradition og er begejstret for de skandinaviske principper om enkelthed, funktionalitet og harmoni med naturen, og bringer denne æstetik til live i hans designs.

Kens erfaring strækker sig over mange aspekter af have -og kommunikationsdesign og han har haft fornøjelsen af at kunne bidrage til nogle af Skandinaviens mest betagende haver og parker. Som fuldt medlem af Garden Media Guild og som tidligere medlem af juryen for Scandinavian Design Awards, har han en unik indsigt i branchens nyeste trends og innovationer.

Udover Kens passion for havedesign, er han også involveret i mange andre kreative projekter, som podcaster, filmskaber, fotograf, forfatter, skribent, instruktør og udvikler af sprudlende farverige ideer, spænder hans arbejde vidt og bredt.