Skip to content
Sprogø - en unik historisk oplevelse

Sprogø - en unik historisk oplevelse

Oplev en skattekiste af Danmarkshistorie og naturskønhed på vores eksklusive tur til Sprogø!

Tag med FOF på en uforglemmelig rejse til en ø, der normalt er utilgængelig for offentligheden - Sprogø! Dette historiske paradis midt i Storebælt gemmer på mere end tusind års Danmarkshistorie, og vi giver dig nøglen til at udforske det hele. På vores tur vil vi dykke ned i historien: Fra Stenalderens øboere til sørøverborgen fra 900-tallet og Kong Valdemar den Stores fæstningsanlæg - Sprogø er et levende monument over Danmarks fortid, og du vil blive guidet dig gennem dens fascinerende historie. Samtidig vil du kunne udforske den unikke natur på øen: Mærke pulsen af øens unikke flora og fauna, mens vi vandrer gennem dens uberørte landskaber og nyder synet af Storebæltsbroen fra en unik vinkel.

Efter en spændende udforskning af øens kulturarv og naturskønhed, skal vi nyde en lækker frokost i hinandens selskab (drikkevarer er inkl. i prisen). Frokosten er en perfekt afslutning på en fantastisk dag med opdagelser.

Vores tur giver dig mulighed for at komme tættere på Danmarks skjulte skatte og skabe minder for livet. Pga. stor efterspørgsel på turen opfordrer vi til at tilmelde dig hurtigt, så du kan sikre dig en plads. 

Mødested: Herlev Station kl. 8.30 - Taastrup Station kl. 8.50

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.10.2024 08:30-10:10 Herlev- og Taastrup Station Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.