Skip to content
Keramikkurser | FOF Københavns Omegn

Keramik

At få ler mellem fingrene og fordybe sig i dette fantastiske materiale er som medicin, blot uden bivirkninger, og den perfekte modpol til en stresset hverdag. Vores dygtige underviser byder dig velkommen til keramikkens verden hvor hun gennem inspiration, den keramiske fortælling og det gode håndværk, guider og kommer med tips og tricks. Her fællesskab og gode grin i højsæde. Så kom og mærk fællesskabet, brug din kreativitet og gode idéer på de forskellige teknikker inden for keramik, uanset om du nybegynder eller øvet. Du undervises bl.a. i drejteknik, pladeteknik, pølseteknik, Pinch Pot og kvætseteknik, lige som du prøver kræfter med forskellige former for glaseringsmetoder.

Der må påregnes udgifter til materialer 
Der beregnes ligeledes 1/2 lektion pr. undervisnings gang til brænding.

For begyndere og øvede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 30.05.2024 18:00-21:00 Tinderhøj skole Josefine Vilvig Andersen
2 Torsdag 06.06.2024 18:00-21:00 Tinderhøj skole Josefine Vilvig Andersen
3 Torsdag 13.06.2024 18:00-21:00 Tinderhøj skole Josefine Vilvig Andersen
Se alle Se færre
Josefine Andersen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Josefine Vilvig Andersen

Josefine Vilvig Andersen er færdiguddannet fra det kongelige danske kunstakademi, med en BA i industrielt design og keramisk form samt en MA i keramik design. Derudover har hun sit eget værksted i København hvorfra hun producere og sælger sin keramik. 

Hun har en bred almen viden inden for keramik, og bestræber sig på at min undervisning skal tage udgangspunkt i dine drømme og ønsker. Hun vil i undervisningen have et overordnet fokus på hvilke slags ler og glasurer man vælger, da de kan have forskellige egenskaber og udtryk, hvilket til slut har stor betydning for dit produkts endelig udtryk. Det vigtigste for Josefine er, at man får skabt noget man er glad for, har det sjovt, lære noget nyt og forhåbentlig bliver lige så forelsker i keramikken som hun selv gjorde.

Josefine Vilvig Andersen har haft sig virksomhed i 7 år hvor hun både selv sælger sine ting, samt har dem i kommission steder som Louisiana Museumsbutik, Holbæk, Æglageret Århus mf. Derudover har hun også udstillinger.

Se mere på om Josefines arbejde på hendes hjemmeside: www.vilvig.dk