Skip to content
Lørdagssygning | FOF Københavns Omegn

Lørdagssyning

Få tid til at sy det, du måske lige står og mangler. Vi klipper og syr på livet løs 7 lørdage - overkommeligt og effektivt. Medbring dine ideer og sy udfordringer, eller kom og få inspiration til fornyelse af klædeskabet. Erfaring fra tidligere kurser viser, at det er det mest utrolige, man kan nå på sådant et koncentreret kursus. 

Første lørdag gives modeinformation og præsentation af færdige modeller til inspiration. Vi planlægger mønstervalg og stofkøb. Der findes mønstre og modejournaler.

Husk madpakke og drikkevarer. Silkepapir inkl. i kursusprisen. Der er undervisning hver 14. dag.

Kurset henvender sig til begyndere såvel som øvede, da der vejledes og arbejdes individuelt med projekter.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 09:00-15:15 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
2 Lørdag 28.09.2024 09:00-15:15 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
3 Lørdag 12.10.2024 09:00-15:15 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
Se alle Se færre
Jytte Ernst | FOF Københavns Omegn

Jytte Ernst

Jeg blev udlært i 4 år hos det store modehus, Vagn modeller, hvor jeg lærte at sy til modeller til catwalken. Derefter har arbejdet i Jean Voigt modehus, hvor jeg syede modeller til modeopvisninger, teaterkostumer og til private kunder. Jeg har rejst i hele europa i forbindelse med det, der skulle vises frem på catwalken, og fik senere job som arbejdsleder på en fabrik med børnetøj, hvor jeg lavede modeller til messer m.m. Senere har jeg fået en pædagogisk uddannelse med henblik på at undervise og har undervist mange forskellige syhold gennem tiden. I Min undervisning har jeg altid et oplæg med den første gang.