Skip to content
Sy og design | FOF Københavns Omegn

Sy og design

Har du lyst til at sy?

Kom og lær at sy dit eget tøj, børnetøj eller noget helt andet. Der syes efter færdige snitmønstre og jeg vejleder dig både i materialevalg og farver.

Du vil lære teknikker og få smarte tricks, som får dit tøj til at fremstå professionelt. Holdet er er både for begyndere og letter øvede - alle kan være med.

Medbring:
Målebånd, stofsaks, knappenåle, synåle, maskinnåle, opsprætter, tråd, kridt og blyant. Medbring desuden lineal (minimum 30 cm lang), papirsaks og mønsterpapir
Symaterialer til det, som du gerne vil sy
Evt. egen symaskine

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 20.09.2024 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
2 Fredag 27.09.2024 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
3 Fredag 04.10.2024 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Jytte Ernst
Se alle Se færre
Jytte Ernst | FOF Københavns Omegn

Jytte Ernst

Jeg blev udlært i 4 år hos det store modehus, Vagn modeller, hvor jeg lærte at sy til modeller til catwalken. Derefter har arbejdet i Jean Voigt modehus, hvor jeg syede modeller til modeopvisninger, teaterkostumer og til private kunder. Jeg har rejst i hele europa i forbindelse med det, der skulle vises frem på catwalken, og fik senere job som arbejdsleder på en fabrik med børnetøj, hvor jeg lavede modeller til messer m.m. Senere har jeg fået en pædagogisk uddannelse med henblik på at undervise og har undervist mange forskellige syhold gennem tiden. I Min undervisning har jeg altid et oplæg med den første gang.