Skip to content
Kreativ tegning for begyndere og øvede | FOF Københavns Omegn

Kreativ tegning - begynder og øvede

Vil du gerne tegne mere, og fordybe dig med blyanter, pensler og farver i din skitsebog? Så er dette et hold, du vil blive glad for!

På kurset gennemgår vi sammen forskellige grundlæggende tegneteknikker og øvelser som er tilpasse dagens emner. Du får mulighed for at øve dig i at tegne mennesket, portræt og helfigurer, og detaljerne omkring lys/skygger, udtryk og farvelægning. Du vil også arbejde med at bruge blyanten til at undersøge og arbejde dig ind på dit motiv når vi tegner dagens stilleben.

Gennem hele forløbet får du sparring, og du kan dele dine tegnerefaringer sammen med dine medtegnere. Udover at du vil opleve at du bliver bedre til at tegne, bliver du også bedre til at observere, til at gengive form og overfladers teksturer, og til at give dit emne lys og skygger, så din tegning bliver levende i din skitsebog.

Alle kan lære at tegne, det er lysten der driver det hele, prøv det af her!

Når du har gennemført Tegning-for-alle-holdet, kan du
Benytte dig af de grundlæggende tegneteknikker
Observere og gengive emner, med blyant/farver
Tegne et emne, enkelt eller en stilleben
Give en tegning liv og form, med lys, skygger og farver
Slappe af med den sjoveste, meningsfulde og givende aktivitet

Tegneunderviser: Anne-Sophie Helger
Jeg glæder mig til at introducere dig for det tegnede univers på forårets Sketchwalks. Jeg har altid blyanter og skitsebog med mig i min taske når jeg er ude. Tegningerne i mine bøger fungerer som dagligdags-/rejsebeskrivelser, og er en blanding af idéskitser, arkitektur, interiør, mennesker på vej, portrætter, objekter og tekster. Min streg er naturalistisk og levende med lag-på-lag farver i lyse varianter. Det er her, min indre verden møder verden omkring mig. Og det er den rejse jeg gerne vil dele med dig i min undervisning. Mine tegnekurser er tilrettelagt så du kan være med uanset erfaring. Jeg er overbevist om at alle kan tegne, at det er et spørgsmål om at øve sig, at være vedholdende og i særdeleshed at have lyst til at bruge tid på det.
Se mere på Instagram @ansofih–illustrations og www.annesophiehelger.com  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 28.02.2024 17:00-19:35 Glostrup Medborgerhus Anne-Sophie Helger
2 Onsdag 06.03.2024 17:00-19:35 Glostrup Medborgerhus Anne-Sophie Helger
3 Onsdag 13.03.2024 17:00-19:35 Glostrup Medborgerhus Anne-Sophie Helger
Se alle Se færre
Anne-Sophie Helger | FOF Københavns Omegn

Anne-Sophie Helger

Tegneunderviser: Anne-Sophie Helger

Jeg glæder mig til at introducere dig for det tegnede univers på efterårets Tegning-for-alle hold. 
Med mig, i min taske, har jeg altid blyanter og skitsebog. Tegningerne i mine bøger fungerer som dagligdags-/rejsebeskrivelser, og er en blanding af idéskitser, arkitektur, interiør, mennesker på vej, portrætter, objekter og tekster. Min streg er naturalistisk og levende med lag-på-lag farver i lyse varianter.
Det er her, min indre verden møder verden omkring mig. 
Og det er den rejse jeg gerne vil dele med dig i min undervisning. Mine tegnekurser er tilrettelagt, så du kan være med uanset erfaring. 
Jeg er overbevist om at alle kan tegne, at det er et spørgsmål om at øve sig, at være vedholdende og i særdeleshed at have lyst til at bruge tid på det.

Se mere på Instagram @ansofih–illustrations og www.annesophiehelger.com