Skip to content
Airfryer mesterkursus

Airfryer mesterkursus

Airfryer Mesterkursus: Sunde og Lækre Måltider på Farten

Velkommen til vores Airfryer Mesterkursus, hvor vi dykker ned i de mange muligheder og fordele ved at bruge en airfryer til at skabe sunde og lækre måltider. Dette kursus er designet til at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at udnytte din airfryer fuldt ud og skabe måltider, der ikke kun smager fantastisk, men også passer til en travl livsstil. 

Dag 1: Grundlæggende Airfryer Teknikker
I dag vil vi fokusere på at mestre de grundlæggende teknikker i brugen af en airfryer. Du vil lære: Hvordan du korrekt indstiller din airfryer og justerer temperaturen og tiden for forskellige typer mad. De bedste måder at forberede maden til airfryeren på, herunder marinering og krydring for at forbedre smagen. Sunde alternativer til stegning, herunder hvordan du laver sprøde og lækre retter med minimal olie. Enkle opskrifter på luftfriterede favoritter som pommes frites, kyllingevinger og grøntsagschips.   

Dag 2: Skabe Sundhed og Variation 
vi udforsker, hvordan du kan udnytte din airfryer til at skabe sunde og varierede måltider. Vi vil dække: Tips og tricks til at tilpasse dine yndlingsopskrifter til airfryeren for at gøre dem sundere. Opskrifter på lækre og nærende måltider, herunder grillet fisk, hjemmelavede burgere og sprøde grøntsager. Hvordan du bruger airfryeren til at genoplive rester og minimere madspild. Kreative idéer til at tilpasse opskrifter og eksperimentere med forskellige ingredienser og krydderier.  

Dag 3: Mestre Airfryer Kunst 
I dette modul vil vi udforske den spændende verden af "one pot" -retter, hvor du kan tilberede hele måltider i én gryde i din airfryer. Fra lækre gryderetter til saftige risretter, vil vi demonstrere, hvordan du kan skabe velsmagende og nærende måltider med minimal opvask og maksimal smag. Emner, der dækkes: Introduktion til One Pot Cooking: Vi vil begynde med at diskutere konceptet om one pot cooking og fordelene ved denne tilberedningsmetode, herunder tidsbesparelse og nem rengøring. Opskrifter og Inspiration: Vi vil præsentere dig for en række lækre one pot-oppskrifter, herunder klassikere som kylling og ris, pasta og grøntsager og meget mere, og inspirere dig til at eksperimentere med dine egne kreationer. 

Praktisk information
- Der er mulighed for at stille spørgsmål, dele erfaringer og få personlig vejledning til at maksimere din airfryeroplevelse.
- Udgifter til råvarer er på ca. 175 kr. og afregnes med underviser til hver mødegang.
- Du skal have din egen airfryer med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 18:00-21:00 Vestervangskolen Arne Fjellerad
2 Mandag 16.09.2024 18:00-21:00 Vestervangskolen Arne Fjellerad
3 Mandag 30.09.2024 18:00-21:00 Vestervangskolen Arne Fjellerad
Underviser

Arne Fjellerad

Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".