Skip to content
Bagekursus med bælgfrugter | FOF Københavns Omegn

Bagekursus med bælgfrugter

Prisen er inkl. råvarer
Træd ind i den magiske verden af bagning, hvor bønner, linser og ærter er de uventede helte, der forvandler almindelige opskrifter til smagfulde og næringsrige mesterværker! På vores kursus går vi ud over det sædvanlige og udforsker, hvordan disse plantebaserede proteiner kan forbedre dine bagværk på utallige måder.

Forestil dig duften af friskbagte flutes og knasende knækbrød fyldt med proteinrige linser, perfekte til at dippe i en lækker hummus eller spise som en sund snack. Og hvad med de skøre, men utroligt lækre, romkugler og brownies, hvor sorte bønner giver en cremet konsistens og et ekstra næringsboost? De vil helt sikkert forvandle din opfattelse af desserter!

Men vi stopper ikke der. Vi tager også kikærtedåsens hemmelige våben - vandet - og forvandler det til en silkeblød chokolademousse, der vil efterlade dine smagsløg i ren lykke. Og lad os ikke glemme de sprøde chokoladebarer og lækre konfektstykker, hvor linser tilføjer en overraskende og velsmagende dimension.

Dette kursus er ikke kun en mulighed for at udforske nye smagsoplevelser, men det er også en chance for at forstå, hvordan vi kan gøre vores bagværk mere næringsrige og bæredygtige. Så hvis du er klar til at tage din bagning til det næste niveau og blive en del af denne spændende kulinariske bevægelse, så tøv ikke med at tilmelde dig.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.12.2024 17:00-20:30 Mølleholmskolen Liv Teilmann Nielsen

Liv Teilmann Nielsen