Skip to content
Hjemmebagte snacks | FOF Københavns Omegn

Hjemmebagte snacks

Glem alt om færdigkøbte snacks, der kun tilfredsstiller halvt og dyk ned i en verden af hjemmelavede delikatesser, hvor hver bid er en fest for dine smagsløg. Vores kursus er din nøgle til at mestre kunsten at skabe lækkerbiskener fra bunden ved hjælp af de fineste råvarer, der mætter og nærer på samme tid.

Vi går imod sukker- og konserveringsmiddeloverbelastede snacks og tager i stedet fat i naturens skatkammer af sødme og ernæring. Med friske og tørrede frugter som vores sødestoffer bringer vi sundhed og tilfredsstillelse sammen i hvert eneste bid. Fordyb dig i vores hands-on kursus og lær at forvandle disse naturlige vidundere til smagfulde godbidder, der vil glæde både dig og dine nærmeste.

Tag din madlavning til næste niveau og opdag, hvordan du kan tilfredsstille din sult på en måde, der er både sundere og mere tilfredsstillende end nogensinde før. Uanset om det er en hurtig snack eller en luksuriøs godbid, vil vores opskrifter og teknikker give dig nøglen til at skabe noget helt særligt hver gang.
Lad os vække din indre bager og opdage glæden ved at skabe lækkerheder, der ikke kun smager godt, men også gør godt. 
Udgifter til råvarer kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 17:00-20:30 Torstorpskolen Line Holt Nielsen
Line Holt Nielsen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Line Holt Nielsen

Line elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og hun er vild med at dele ud af den passion, så hun kan inspirere andre til god mad hver dag. Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. De seneste 4 år har hun siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.

Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.