Skip to content
Juttas fyldte chokolader

Juttas fyldte chokolader

Tag med på en kulinarisk rejse ind i chokoladens fortryllende verden sammen med dessertkokken Jutta. På kurset lærer du ikke bare at lave fyldte chokolader, du mestrer også kunsten at temperere chokolade, så den bliver skinnende og får det perfekte knæk. 

Under Juttas kyndige vejledning vil du støbe, fylde og overtrække dine egne chokolader. Du vil udforske forskellige fyld, der bruges på forskellige måder, hvilket åbner op for en verden af smagsoplevelser. Og det bedste af det hele? Du får selvfølgelig dine lækre chokolader og fyld med hjem!

Tempereret chokolade er ikke bare for fyldte chokolader - det er en universel skat, der kan bruges til alt fra dekorative elementer på kager og desserter til ren forkælelse. Og med Juttas mange års erfaring får du alle de bedste tips og tricks, der sikrer, at du altid når sikkert i mål og opnår det perfekte resultat.

Så tag med på dette kursus og bliv en mester i kunsten at skabe fyldte chokolader, der vil imponere og glæde både dig selv og dine nærmeste. Udgift til råvarer er kr. 180,- pr. person, som afregnes direkte med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.12.2024 17:00-20:30 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”