Skip to content
Spansk | FOF Københavns Omegn

Spansk niveau B1 plus

Du har god forståelse af hovedindholdet i dagligdags emner samt af udsendelser i radio & tv, hvor der tales klart og tydeligt. Du kan forstå tekster i hverdagssprog, eller med relation til dit arbejde. Du kan klare de fleste situationer, der opstår ved rejser i lande, hvor sproget tales. Du kan indgå uforberedt i samtaler om hverdagsemner og kan fortælle en historie eller give et resumé af en bog eller en film. Du kan skrive en enkel og sammenhængende tekst og skrive personlige breve, hvor du beskriver oplevelser og indtryk.

Information

  • Dato 01.02.2024-02.05.2024
  • Adresse Glostrup Medborgerhus
    Ved Brandstationen 1
    2600 Glostrup
  • Lokale Nordvang
  • Bemærkninger Du kan allerede tale og forstå spansk på et grundlæggende niveau (B1). Du ønsker at udtrykke din mening om aktuelle emner og at kunne deltage i en hverdagssamtale på spansk. Vi vil diskutere forskellige emner på spansk med fokus på mundtlig formulering. På kurset arbejder vi med grammatik i det omfang, der er behov for det. Der lægges vægt på at kunne bruge sproget i praksis. Vi vil også bruge forskellige tekster og artikler. Kurset ligger i forlængelse af kurset fra efteråret. Undervisningsmateriale er Buena Idea 2 (Libro de textos og Libro de trabajo) senere overgår vi til Caminando – for fortsættere.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 09:00-10:40 Glostrup Medborgerhus Yannik Hartig
2 Torsdag 08.02.2024 09:00-10:40 Glostrup Medborgerhus Yannik Hartig
3 Torsdag 15.02.2024 09:00-10:40 Glostrup Medborgerhus Yannik Hartig
Se alle Se færre
Yannik Hartig | FOF Københavns Omegn
Underviser

Yannik Hartig

Yannik er uddannet Cand.Mag. i spansk fra Københavns Universitet, og har mange års erfaring som spanskunderviser. Derudover har han studeret samt boet og arbejdet i både Cuba og Mexico og i øvrigt rejst i mange andre spansktalende lande. Han har desuden meget stor erfaring som latinmusiker, hvor han gennem mange år har turneret og indspillet med utallige professionelle bands i både ind- og udland.