Skip to content
Tysk for begyndere | FOF Københavns Omegn

Tysk - begynder

Holdet er et begynderhold for dig som kan lidt, men ikke ret meget. Vi øver basale ting som f.eks. at bestille mad eller spørge efter vej. Gennem leg og samtaleøvelser efterligninger vi autentiske situationer. Vi arbejder også med dine personlige interesser, uanset om du er til fodbold eller tysk litteratur. Holdet er et kreativt begynderhold med fokus på mundtlig tale og forståelse, bland andet igennem musik. På begynder-niveau arbejder vi ikke med grammatik, men lærer tysk på en legende og enkel måde. 

Kursusmateriale: Aftales med underviseren

Information

  • Dato 11.09.2024-04.12.2024
  • Adresse Glostrup Medborgerhus
    Ved Brandstationen 1
    2600 Glostrup
  • Bemærkninger Holdet er et begynderhold for dig som kan lidt, men ikke ret meget. Vi øver basale ting som f.eks. at bestille mad eller spørge efter vej. Gennem leg og samtaleøvelser efterligninger vi autentiske situationer. Vi arbejder også med dine personlige interesser, uanset om du er til fodbold eller tysk litteratur. Holdet er et kreativt begynderhold med fokus på mundtlig tale og forståelse, bland andet igennem musik. På begynder-niveau arbejder vi ikke med grammatik, men lærer tysk på en legende og enkel måde. Kursusmateriale: Aftales med underviseren  

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 13:30-15:10 Glostrup Medborgerhus Bjarne Rye Nielsen
2 Onsdag 18.09.2024 13:30-15:10 Glostrup Medborgerhus Bjarne Rye Nielsen
3 Onsdag 25.09.2024 13:30-15:10 Glostrup Medborgerhus Bjarne Rye Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Bjarne Rye Nielsen

Bjarne er en engageret udadvendt person med naturlig interesse for formidling og undervisning og med stort kendskab til Tysklands kultur og historie. Han har undervist i tysk på aftenskole samt privatundervisning af sælgere, ambulanceredder, salgschef mm.
Han har mangeårig undervisningserfaring i tysk, kemi, matematik og naturfag på niveauer fra aftenskole til universitet.   
Bjarnes grunduddannelse er cand.scient. fra Københavns universitet med en efteruddannelse i tysk.