Skip to content
Gotved-inspireret bevægelse | FOF Københavns Omegn

Gotved-inspireret bevægelse

Gotved-inspireret bevægelse er en varieret og dynamisk form for motion, hvor hele kroppen arbejdes igennem på en alsidig og humørfyldt måde. Kvaliteterne ved bevægelserne sikrer, at du styrker din form både fysisk og psykisk. Du får opbygget en større kropsbevidsthed, dine muskler og kondition styrkes, der løsnes op for spændinger og der arbejdes med aktiviteter der øger leddens bevægelighed uden overbelastning. Alt sammen i en atmosfære med stimulerende musik og god tid til øvelserne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 16:30-18:00 Pilehavehus Laila Svenning
2 Mandag 23.09.2024 16:30-18:00 Pilehavehus Laila Svenning
3 Mandag 30.09.2024 16:30-18:00 Pilehavehus Laila Svenning
Se alle Se færre
Laila Svenning | FOF Københavns Omegn
Underviser

Laila Svenning

Laila Svennings baggrund for at kunne undervise i Gotved-Inspireret Bevægelse er hendes erfaring som springgymnast fra jeg var 7 år. Sidenhen er det blevet til flere yogauddannelser, herunder BodyFlow, Ashtanga Yoga, Teacher Training, Yoga Flow, Traditionel Yoga, Vinyasa Yoga, Yin til Yang, Yin Yoga, Yoga Nidra Facilitator Trainer/Teacher samt mange andre træningsformer, koncepter og kropsbevægelse, som bruges i undervisning i FitnessCentre samt hos foreninger og private kunder og virksomheder. De sidste 10 år som selvstændig.

Laila har endvidere taget uddannelse indenfor Kostvejledning og Sundhedscoach med Livsdesign i Fokus. Hendes profession er Fysiurgisk Massør, så forståelsen for kroppens bevægelser igennem bevægeapparatet er essentielt for Lailas daglige virke som alternativ behandler i Roskilde.

I sin fritid dyrker hun mest Ashtanga Yoga, men er meget glad for at kunne variere sin træning med alt det hun efterhånden har erfaring med. Lange Gå-Ture og at være ude i naturen er næring for kroppen, sindet og sjælen.