Skip to content
Hensynstagende bevægelse og afspænding | FOF Københavns Omegn

Bevægelse og afspænding

Vi arbejder med hele kroppen, men bruger meget tid på øvelser, der styrker og afspænder nakke, skuldre og arme. Der lægges vægt på den hensigtsmæssige kropsholdning og gode hvilestillinger. Åndedræts- og venepumpeøvelser indgår samt styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser. Vi starter med let opvarmning til musik og afslutter med afspænding i hvile. Øvelserne tilpasses den enkelte.

*Medbring liggeunderlag og tæppe. 

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.08.2023 15:00-16:30 Herlev Hallen Camilla Johansen
2 Mandag 04.09.2023 15:00-16:30 Herlev Hallen Camilla Johansen
3 Mandag 11.09.2023 15:00-16:30 Herlev Hallen Camilla Johansen
Se alle Se færre
Underviser

Camilla Johansen

Camilla Johansen er eksamineret yogalærer hos Dansk Yoga i 2012.  Siden da har hun taget adskillige kurser i forskellige yogaformer, pilates, mindfulness og mm. 
Hun har undervist hos FOF siden 2012.

Camilla lægger vægt på at du oplever glæden ved at bevæge dig og også oplever en øget kropsbevidsthed. Således at du opnår en sund og stærk krop med et smil på læben.
Derudover lægger hun stor vægt på åndedrættet i øvelserne, da det gør en kæmpe forskel for vort velbefindende – ikke blot på yogamåtten, men også i hverdagen. 
Camilla underviser differentieret så alle kan deltage på hver deres niveau.