Skip to content
QiGong | FOF Københavns Omegn

Qi Gong

Qi Gong er meditative bevægelser, stræk og åndedrætsøvelser, der hjælper dig med at finde indre ro og reducere dit stressniveau.

På kurset lærer du at udføre en række blide og flydende bevægelser, som er designet til at harmonisere din krop og dit sind, og skabe balance i nervesystemet. Det er en træningsform der giver en dyb

I undervisningen fokuserer vi primært på den praktiske træning fremfor teoretiske viden, så du på egen krop kan mærke hvordan denne træningsform giver en dyb følelse af afslapning.

Du vil opleve hvordan øvelserne kan løsne spændinger og bindevæv, samt styrke muskler, knogler og indre organer, frigøre endorfiner i blodet, ilte kroppens celler – kort sagt øge din livsenergi.

Qigong er derfor god til både at forebygge og lindre stress, depression, ryglidelser, hovedpine og søvnproblemer. 

Holdet er for alle, begyndere som øvede. Det anbefales at træne i løstsiddende tøj og medbringe vand.

 

Information

  • Dato 04.09.2024-18.12.2024
  • Adresse Skovvejens Skole Øst . Egebjer
    Egebjergvang 80
    2750 Ballerup
  • Bemærkninger På dette hold lærer du øvelser fra Lohan Hands og Wu Xing Qi Gong. Holdet er for alle, begyndere som øvede. Tag tøj på, som er behageligt at bevæge dig i samt vand at drikke. Se evt. mere på undervisers hjemmeside: www.mettesahl.dk

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Vibeke Kolding Søndergaard
2 Onsdag 11.09.2024 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Vibeke Kolding Søndergaard
3 Onsdag 18.09.2024 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Vibeke Kolding Søndergaard
Se alle Se færre
Underviser

Vibeke Kolding Søndergaard

Vibeke Kolding Søndergaard er uddannet ergoterapeut, Qigong og mindfulnessinstruktør med over 15 års erfaring.
Vibeke har på egen krop oplevet fordelene ved Qigong efter at have håndteret stress og smerter. Derfor uddannede hun sig til Qigong-instruktør, så hun kan videregive sin ekspertise og passion for Qigong, som er en blid og behagelig træningsform alle kan være med til. Igennem årene har det været hendes store fornøjelse at arbejde med mennesker, og gennem de flydende øvelser styrke andre i at skabe harmoni mellem sind, krop og ånd for at opnå øget trivsel.