Skip to content
Yoga for mænd | FOF Københavns Omegn

Hatha yoga for mænd

Mænd kan sagtens gå til yoga, og der er masser af fordele, hvis du vil forbedre din smidighed, styrke og udholdenhed. Mange mænd synes det kan være svært at få begyndt til yoga på hold, som ofte er fyldt med kvinder, der måske har gået til yoga i mange år. Men yoga er ikke kun for kvinder. Yoga er god træning, både fysisk og mentalt - uanset køn. Det er en træningsform, som også mange mænd vil få stor gavn af, fordi vi træner evnen til at holde fokus på styrke og afspænding af muskler, vejrtrækning, smidighed og udholdenhed. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 17:00-18:15 Mølleholmskolen Louise Rosendahl Henriksen
2 Tirsdag 10.09.2024 17:00-18:15 Mølleholmskolen Louise Rosendahl Henriksen
3 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:15 Mølleholmskolen Louise Rosendahl Henriksen
Se alle Se færre
Louise Rosendahl | FOF Københavns Omegn

Louise Rosendahl Henriksen

Louise Rosendahl er uddannet yogalærer fra Dansk Yoga. En 2-årig uddannelse på 850 timer, som er bygget om omkring klassiske yogastillinger (asanas), yogafilosofi, meditation, anatomi og fysiologi. Louise efteruddanner sig løbende indenfor yoga´ens forskellige discipliner.

Undervisningen er bygget op, så der hver gang startes med en kort afspænding/meditation, efterfulgt af opvarmende øvelser inden de mere krævende stillinger, og timen afsluttes med en dejlig afspænding af krop og sind. Åndedrættet og åndedrætsøvelser indgår altid som et vigtigt element i enhver undervisningstime.

Louise lægger vægt på, at yoga giver dig et mentalt og fysisk velvære. Derfor tilpasse undervisningen den enkelte, så der både tages individuelle hensyn og samtidig er mulighed for at blive fysisk og mentalt udfordret. Med tiden vil du opleve at blive så bevidst om din krops muligheder og begrænsninger, at du opnår en højere grad af velvære og kropsbevidsthed.

Læs evt. mere om Louise på www.rosendahlyoga.dk