Skip to content
Styrketræning for seniorer MK

Styrketræning for seniorer M/K

For mænd og kvinder i alle aldre, som har brug for et venligt skub af en beslutsom underviser, der sørger for du får rørt hele kroppen igennem i godt selskab med andre.

Dette hold er for dig, som er nybegynder eller er vant til at bevæge dig, uanset om du har tynde, stive lemmer eller lidt ekstra sul på kroppen. Målet er, at du uanset krop og alder får styrket dine muskler i både arme, ben, ryg og mave. 

Træningen består af opvarmning af hele kroppen inden vi laver forskellige, sjov eller udfordrende øvelser styrker dine muskler, forbedrer din puls, og holder koordination og balance ved lige. Vi arbejder med funktionelle øvelser, hvor vi bruger kroppens egen vægt som passende udfordring. Øvelserne foregår stående og på gulvet - i lette hop og løb med naturligt hensyn til bækkenmuskler hos både mænd og kvinder. Undervisningen slutter altid af med at strække kroppen godt ud, så dit bindevæv forbliver smidigt og fleksibelt. 

Det er hold for både mænd og kvinder, som har lyst at have det sjovt. Lattermuskler er også vigtige.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 12:30-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg John Ludvigsen
2 Torsdag 19.09.2024 12:30-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg John Ludvigsen
3 Torsdag 26.09.2024 12:30-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

John er uddannet i fitness branchen med certifikat til at undervise i stort set alt indenfor bevægelse samt dansk idrætsforbund og dansk svømmeforbund. 

Herudover er han uddannet som babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør ,samt pilates reformer hos Energii københavn. Derudover har han været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triathlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund.
Hans undervisning er karakteriseret ved, at han altid sætter den enkelte kursist i centrum, uanset træningsform.