Skip to content
Yoga i haven | FOF Københavns Omegn

Yoga i haven

Et kort sommerkursus for dig, der vil bevæge kroppen mens du nyder, at der er højt til himlen og frisk luft til lungerne. Vi laver yoga i den skønne have på Leragergård, hvor der er god plads blandt grønne træer og buske. Vi arbejder med forskellige yoga stillinger; liggende, siddende og stående. Tempoet er roligt, så de fleste vil kunne være med. Vi afslutter med en kort afspænding. 

Medbring: måtte, tæppe evt. pude og sørg for at klæde dig på efter vejret. Du bestemmer selv, om du vil have sko på eller bare tæer. Husk evt. solbriller eller kasket, hvis solen skinner. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.08.2024 17:00-18:30 Leragergård Mette Westergaard
2 Torsdag 08.08.2024 17:00-18:30 Leragergård Mette Westergaard
3 Torsdag 15.08.2024 17:00-18:30 Leragergård Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk