Skip to content
Blid hatha yoga | FOF Københavns Omegn

Blid Hatha yoga med fokus på bindevæv og stræk

På dette hold vil der være fokus på blide og glidende bevægelser og stræk som stimulerer bindevævet. Åndedrættet, balance og meditation er en integreret del at den blide yoga. 
  
Du ønsker at din krop er i balance og at du kan få en god nattesøvn. 
Du vil gerne være fri for de mere krævende yoga stillinger, men nyder at mærke, at din krop er veltrænet, samt at du er afspændt og veltilpas i krop og sind. 

Information

  • Dato 02.04.2024-07.05.2024
  • Adresse Pilehavehus
    Løkkekrogen 3
    2625 Vallensbæk
  • Lokale Bevægelseslokale i stuen
  • Bemærkninger Hver lektion afsluttes med en afspænding.Husk selv at medbringe yogamåtte, tæppe og evt. skumpude og en vandflaske.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.04.2024 18:45-20:15 Pilehavehus Grethe Bundgaard
2 Tirsdag 09.04.2024 18:45-20:15 Pilehavehus Grethe Bundgaard
3 Tirsdag 16.04.2024 18:45-20:15 Pilehavehus Grethe Bundgaard
Se alle Se færre
Grethe Bundgaard | FOF Københavns Omegn

Grethe Bundgaard

Grethe er uddannet i Dansk Yoga i Valby og yogaformen er Hatha Yoga.

Grethe tilrettelægger sin undervisning således, at alle oplever tryghed i at genkende øvelserne. Du  bliver udfordret på dit eget niveau og du får nye erfaringer. Desuden inddrager Grethe sin viden om Bindevævet i øvelserne, som især løser op for smerter i skuldre, nakke og ryg.

"Yoga er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste egenomsorg. Yoga kan give en pause fra krav og de mange forventninger til, hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig selv og mærke din krop. I min undervisning vil jeg møde dig, hvor du er, og hvad din krop kan nu. Herfra tager vi sammen på en rejse, hvor du lærer dig selv og din krop bedre at kende. Du vil opleve, at du bliver stærkere, mere smidig og trækker vejret mere frit" - Grethe Bundgaard