Skip to content
Blid Hatha yoga

Blid Hatha yoga

Dette yogahold tilbyder en grundig træning af kroppen, der ikke blot styrker og strækker, men også effektivt reducerer spændinger og forbedrer kropsbevidstheden. Du vil blive grundigt guidet igennem blide, dog styrkende bevægelser, der målrettet arbejder på at løsne op i bindevævet og mindske spændinger i kroppen. I forløbet vil der være åndedrætsøvelser, der afstresser krop og sind, samt balanceøvelser, der forbedrer fokus og skærper koncentrationsevnen.

Vi tager udgangspunkt i de klassiske stillinger fra Hatha yogaen, og selv hvis du har småskavanker, kan du stadig opnå fuldt udbytte, da øvelserne kan tilpasses din individuelle situation.

Vi slutter altid af med en afspænding, hvor der ofte vil der være baggrundsmusik, som kan forstærke den beroligende effekt.

Information

  • Dato 26.08.2024-16.12.2024
  • Adresse Læringshuset Nærheden
    Skolebakken 1
    2640 Hedehusene
  • Bemærkninger Husk selv at medbringe yogamåtte, tæppe og evt. skumpude og en vandflaske. Tag også gerne behageligt tøj på i flere lag, så det passer til at du får pulsen lidt op og meget ned.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 17:30-19:00 Læringshuset Nærheden Susanne Hansen
2 Mandag 02.09.2024 17:30-19:00 Læringshuset Nærheden Susanne Hansen
3 Mandag 09.09.2024 17:30-19:00 Læringshuset Nærheden Susanne Hansen
Se alle Se færre
Susanne Hansen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Susanne Hansen

Susanne er uddannet Hatha Yoga-lærer ved Dansk Yoga. Hun fokuserer på at styrke og øge fleksibiliteten i hele kroppen, særligt i ryg, skuldre og nakke, da disse områder ofte belastes af stillesiddende arbejde. Hun har et særligt fokus på bindevævet, og inddrager denne viden i alle øvelser. En typisk yogatime hos Susanne begynder roligt og indeholder klassiske øvelser der både styrker og strækker, og rundes af med en beroligende afspænding.