Skip to content
Hatha yoga | FOF Københavns Omegn

Hatha yoga

Yogaøvelserne er udformet i nøje overensstemmelse med den menneskelige fysiologi og udvikler ikke blot musklernes styrke og smidighed, men også de indre organers ydeevne og sundhed.

Vi arbejder med øvelser, hvis formål først og fremmest er at øge sundheden og livskvaliteten. Yoga er forebyggende og kan afhjælpe de skavanker, den moderne livsførelse påfører kroppen. Øvelserne har en dybtgående virkning på kirtler, kredsløb, nerver og fordøjelsesproces. Vi arbejder med fysiske øvelser, åndedræt og afspænding. Samtidig opøves evnen til øget koncentration, og der opnås indre fred og ro. Yoga er en både udfordrende og spændende måde at møde din krop på. 

Hver lektion afsluttes med en afspænding.
Husk selv at medbringe yogamåtte og tæppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.04.2024 17:00-18:30 Pilehavehus Grethe Bundgaard
2 Tirsdag 09.04.2024 17:00-18:30 Pilehavehus Grethe Bundgaard
3 Tirsdag 16.04.2024 17:00-18:30 Pilehavehus Grethe Bundgaard
Se alle Se færre
Grethe Bundgaard | FOF Københavns Omegn

Grethe Bundgaard

Grethe er uddannet i Dansk Yoga i Valby og yogaformen er Hatha Yoga.

Grethe tilrettelægger sin undervisning således, at alle oplever tryghed i at genkende øvelserne. Du  bliver udfordret på dit eget niveau og du får nye erfaringer. Desuden inddrager Grethe sin viden om Bindevævet i øvelserne, som især løser op for smerter i skuldre, nakke og ryg.

"Yoga er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste egenomsorg. Yoga kan give en pause fra krav og de mange forventninger til, hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig selv og mærke din krop. I min undervisning vil jeg møde dig, hvor du er, og hvad din krop kan nu. Herfra tager vi sammen på en rejse, hvor du lærer dig selv og din krop bedre at kende. Du vil opleve, at du bliver stærkere, mere smidig og trækker vejret mere frit" - Grethe Bundgaard