Skip to content
Hatha yoga | FOF Københavns Omegn

Hatha yoga

Yogaøvelserne er udformet i nøje overensstemmelse med den menneskelige fysiologi og udvikler ikke blot musklernes styrke og smidighed, men også de indre organers ydeevne og sundhed.

Vi arbejder med øvelser, hvis formål først og fremmest er at øge sundheden og livskvaliteten. Yoga er forebyggende og kan afhjælpe de skavanker, den moderne livsførelse påfører kroppen. Øvelserne har en dybtgående virkning på kirtler, kredsløb, nerver og fordøjelsesproces. Vi arbejder med fysiske øvelser, åndedræt og afspænding. Samtidig opøves evnen til øget koncentration, og der opnås indre fred og ro. Yoga er en både udfordrende og spændende måde at møde din krop på. 

Hver lektion afsluttes med en afspænding.
Husk selv at medbringe yogamåtte og tæppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 18:00-19:30 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Alice Miethe
2 Torsdag 12.09.2024 18:00-19:30 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Alice Miethe
3 Torsdag 19.09.2024 18:00-19:30 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Alice Miethe
Se alle Se færre
Alice Miethe | FOF Københavns Omegn
Underviser

Alice Miethe

Alice Miethe er certificeret Hatha, Yin og Restorativ yogalærer og ayurvedisk madlavning. De fleste af hendes ayurveda- og yogauddannelser er taget i Indien, Rishikesh.
Alice har lang erfaring med at undervise blid yoga til sensitive og sårbare voksne i alle aldre, og det er af stor betydning for hende, at tilbyde yoga så det er tilgængeligt for alle. "Yoga er meget mere end selve timen, og den ro og det indre nærvær vi finder, kan tages med videre ud i vores hverdag".
Hun er dybt interesseret i naturen og dens evne til sameksistens og selvregulering. I naturen skrues der helt naturligt op og ned for pauser, blidhed, flow og rå kraft, så balance kan opretholdes eller genskabes. Alices undervisning tager udgangspunkt i hvordan vi nysgerrigt og nærværende, kan genopdage kontakten til vores indre landskaber, øve os i at møde os selv, lytte opmærksomt, samt give os selv det vi har brug for. Tempoet er mildt og giver plads til ro og indre refleksion. Der inddrages blide Hatha stillinger, såvel som Yin og Restorative stillinger.