Skip to content
Ansigtsyoga | FOF Københavns Omegn

Ansigts yoga

Har du svært ved at genkende det ansigt, som du ser i spejlet? Hænger det hele lidt for meget? Ser du træt, bekymret eller sur ud uden at være det? Så er ansigts yoga måske noget for dig.

På dette kursus vil du lærer en naturlig tilgang til at stramme musklerne og huden op i dit ansigt. Ansigtsyoga bliver også kaldt naturlig ’slow aging’.

På kursuset får du indsigt i, hvordan du selv kan træne musklerne i dit ansigt ved hjælp af ansigts yoga øvelser. 

Du bliver præsenteret for teorien bag ansigtsyoga og du får en lang række øvelser, som hjælper dig til at stramme musklerne og huden op i hele ansigtet og på halsen. Du vil få udleveret øvelserne på papir. Kurset løber over 6 uger så derfor får du rig mulighed for at oparbejde en god rutine i øvelserne, således du nemt kan fortsætte derhjemme efterfølgende. 

Information

  • Dato 24.10.2024-28.11.2024
  • Adresse Rødovregård
    Kirkesvinget 1
    2610 Rødovre
  • Bemærkninger Redskaber: Et spejl som kan stå på et bord, behageligt tøj, ikke alt for meget makeup. Du kommer til at røre meget ved huden i hele dit ansigt. Det er derfor ikke hensigtsmæssigt at have alt for meget makeup på.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 18:30-20:00 Rødovregård Mette Westergaard
2 Torsdag 31.10.2024 18:30-20:00 Rødovregård Mette Westergaard
3 Torsdag 07.11.2024 18:30-20:00 Rødovregård Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk