Skip to content
Fødselsdagsfejring af Danmarks konge | FOF Københavns Omegn

Fødselsdagsfejring af Danmarks nye konge - Kong Frederik X på Amalienborg

Prisen er inkl. flag og vin.

Kom med FOF til en helt særlig fejring af Danmarks nye konge, Kong Frederik X.
Det kom som en stor overraskelse for de fleste i Danmark, at vores elskede dronning Margrethe II i sin nytårstale fortalte, at hun havde truffet et valg om at gå på "pension" den 14. januar 2024 efter 52 år som landets regent.

Nu skal vi så alle vænne os til den nye konge, som fortjener, at vi går positivt til ham og hans gerning. Derfor gør vi det muligt, at du kan være med til at hylde ham på hans første fødselsdag (56 år), som Danmarks monark, en opgave som vi ved, han er velforberedt til at løfte sammen med hele sin familie. 

Det bliver en stor dag. Ligesom sin mor, som tog alle hjemmeværende familiemedlemmer med ud på balkonen i sit residenspalæ, vil det også ske her, men nu foran Frederik VIII´s palæ, som har dannet ramme om kongens familie siden 2010.

Inden vi med flag og vin i glassene fejrer vores nye konge, går vi rundt i den nyrenoverede Amaliehaven, hører lidt om de fine barokpalæer og rytterstatuen, inden vi sammen med de andre fremmødte vil hylde Kong Frederik, blandt venner også kaldet Frede.

Mødested: Amaliehaven, ved springvandet, Toldbodgade, 1253 København

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.05.2024 10:45-12:30 Amaliehaven Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.