Skip to content
Hjernetræning SMART træning | FOF Københavns Omegn

Hjernetræning - begyndere

Vil du blive bedre til at huske? Eller måske styrke din koncentration, koordination, balance eller motorik? Så er hjernetræning noget for dig. På samme måde som kroppens muskler, har vores hjerne nemlig også brug for at blive holdt i gang på forskellige måder og blive udfordret. Hjernetræning har til formål at forbedre hjernens kapacitet og gøre den hurtigere, skarpere og mere fleksibel. Træningsformen har den fordel, at den blandt andet styrker din hukommelse, balancen, koncentrations- og koordinationsevne. Selve hjernetræningen består af en kombination af fysiske øvelser og leg og foregår i et positivt samvær med andre.

Alle kan have gavn af træningen - uanset alder. Øvelserne vil med garanti udfordre dig og alle de andre på holdet, og det er netop én af de ting, som gør det sjovt at deltage på et hjernehold. Et eksempel på en træningsøvelse kunne fx være, at deltagerne står i en cirkel og kaster en bold. De skal huske hvem der først kastede bolden, samtidig med, at flere bolde kommer til. Det kræver koncentration og både hjernen og motorikken kommer på arbejde i et sjovt fællesskab. 


Information

  • Dato 06.11.2024-18.12.2024
  • Adresse Pilehavehus
    Løkkekrogen 3
    2625 Vallensbæk
  • Bemærkninger Har du ikke deltaget i SMART træning før, er du velkommen til at kontakte os og underviser for en snak og aftale om eventuel deltagelse. Medbring drikkevand og tøj/fodtøj, som er behageligt at bevæge sig i.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.11.2024 16:30-17:30 Pilehavehus Mette Westergaard
2 Onsdag 13.11.2024 16:30-17:30 Pilehavehus Mette Westergaard
3 Onsdag 20.11.2024 16:30-17:30 Pilehavehus Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk