Skip to content
Smykkekurser hos FOF København

Smykkekurser

Smykkekurser og smykkefremstilling – lav flotte smykker i eget design

Lav dine egne unikke smykker, som du selv har designet. Tag et kursus på aftenskole, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling og guldsmedefaget. På vores smykkekurser lærer du alt om smykkefremstilling, f.eks. at save, file, lodde i sølv, at tilpasse forskellige smykkedele og meget andet.  

Med udgangspunkt i arbejdstegninger kan du på smykkekurserne fremstille mange forskellige smykker: halskæder, armbånd, vedhæng, øreringe, brocher i sølv og evt. andre metaller. Sølvstøbning i sand og sepiaskaller er der også mulighed for at arbejde med på nogle af smykkekurserne, ligesom sten og perler kan indgå. Smykkefremstilling kan også ske ved, at du omdanner gamle smykker til noget nyt og spændende.

Hvor foregår jeres smykkekurser?

Du kan lære smykkefremstilling på kurser i København og Søborg.

Hvem kan deltage på smykkekurserne?

De fleste af vores smykkekurser er for både begyndere og øvede. Vi har også hold kun for øvede. Se nærmere i holdoversigten nedenfor. Leder du efter smykkekurser for børn findes de her: Smykkekursus for børn og unge.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores smykkekurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2