Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Smykkekurser hos FOF København

Smykkekurser

Smykkekurser og smykkefremstilling – lav flotte smykker i eget design

Lav dine egne unikke smykker, som du selv har designet og lavet. Tag et kursus på aftenskole, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling og guldsmedefaget. På vores smykkekurser lærer du alt om smykkefremstilling, fx at save, file, lodde i sølv, at tilpasse forskellige smykkedele og meget andet.  

Med udgangspunkt i arbejdstegninger, kan du på smykkekurserne fremstille mange forskellige smykker: Halskæder, armbånd, vedhæng, øreringe, brocher i sølv og evt. andre metaller. Sølvstøbning i sand og sepiaskaller er der også mulighed for at arbejde med på nogle af smykkekurserne, ligesom sten og perler kan indgå. Smykkefremstilling kan også ske ved, at du omdanner gamle smykker til noget nyt og spændende.

Hvor foregår jeres smykkekurser?

Du kan lære smykkefremstilling på kurser i København, Søborg eller Kgs. Lyngby.

Hvem kan deltage på smykkekurserne?

De fleste af vores smykkekurser er for både begyndere og øvede. Vi har også hold kun for øvede. Se nærmere i holdoversigten nedenfor.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores smykkekurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér