Skip to content
Er du klar til at fordybe dig i spændende emner, nyde inspirerende foredrag og deltage i uforglemmelige ekskursioner?

Seniorhøjskoler

Tag med på Seniorhøjskole - oplev højskoleånden i intellektuelt selskab

Er du klar til at fordybe dig i spændende emner, nyde inspirerende foredrag og deltage i uforglemmelige ekskursioner? Velkommen til FOF Køge Bugts populære Seniorhøjskole, hvor højskoleånden blomstrer i et varmt og hyggeligt fællesskab.

 

Hos Seniorhøjskolen kan du vælge mellem 4 spændende spor med i alt 21 hold, som mødes 20 gange klassevis i løbet af sæsonen. Her vil du opleve en bred vifte af emner fra kunst og kultur til historie, musik og videnskab. Ud over de faste mødedage, byder vi alle hold velkommen til tre fantastiske fællesforedrag, der afholdes i Portalen i Greve

Fællesforedrag denne sæson:
• Per Stig Møller: Afgørende øjeblikke
• Asser Amdisen: Struense; Dronningens elsker, oplysningsmand og diktator
• Jesper Steinmetz: Live fra Amerika

Du kan deltage i Seniorhøjskolen i Greve, Solrød, Køge, Tune, Ølstykke, Stenløse, Stevns og nu også i Roskilde og endnu en højskole er under planlægning i Hvalsø.

Uanset hvor du vælger at deltage, vil du opleve engagerede undervisere og et varmt fællesskab, hvor både læring og socialt samvær er i højsædet.

 

Værd at vide
Forskellige emner kan forekomme fra hold til hold.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Filtrér
  1. 1
  2. 2