Skip to content
Afspænding og bevægelse for alle, Motion og sundhed hos FOF Køge Bugt

Afspænding og bevægelse

Hensyntagende afspænding og bevægelse hos FOF Køge Bugt

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson en lang række kurser i hensyntagende afspænding og bevægelse for dig, der grundet skavanker, nedsat bevægelighed eller smerter i bevægeapparatet ikke kan deltage i undervisningen på de almene hold.

På vores skånsomme kurser arbejder vi hele kroppen igennem, og der veksles mellem styrkende, smidiggørende og afspændende øvelser. Dine muskelspændinger ændrer sig, så du opnår større kropsbevidsthed og undgår stress samtidig med, at du lærer at bruge din krop rigtigt.

Undervisningen omfatter bl.a. opvarmning, udspænding samt koncentrations-, kredsløbs-, bækkenbunds- og andre bevægelsesøvelser.

Værd at vide
Første undervisningsgang skal du underskrive en “tro og love-erklæring” for berettigelse til tilskud.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

  • Tro og love-erklæring

    Hvis du tilmelder dig et af vores hensyntagende bevægelseshold, skal du ved første undervisningsgang underskrive en “tro og love-erklæring”. Er du i tvivl om hvorvidt du kan deltage på et hensyntagende bevægelseshold, bedes du kontakte fagkonsulent Tina Rossbach Kofod på tlf. 4395 0181.

Filtrér