Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Crepepapirblomst odense fof

Andet kreativt

Andet kreativt

Har du lyst til en anderledes kreativ hobby? Så er du kommet til det rigtige sted! FOF Odense-Fredericia-Middelfart-Assens har forskellige hobbies, som vi er sikre på, er lige noget for dig. Så fordyb dig i vores forskellige kurser, vi er sikre på, at du vil elske mindst et af dem. 

 

Smykkedesing

Design dine egne smykker på vores smykkekursus. Kurserne er for både begynder og øvede. Her vil du lære om de grundlæggende teknikker, så du kan skabe dig et enestående sølv eller guld smukke. Der arbejdes individuelt og du vil få hjælp igennem hele processen. 

 

Kurvebinding

Kurvebinding er en anderledes og sjov hobby, hvor du rigtig får brugt dine hænder. Her vil du blive lært i forskellige teknikker. Det er sjovt, kreativ og hyggeligt! Du vil blive udfordret på en hel ny måde og få helt nye bekendtskaber. 

Crepepapir

Her du lære at arbejde med crepepapir, hvor der vil blive formet og skabt smukke blomster, som lever for evigt. Måske er der en i dit liv, som mangler en blomst, som lever evigt? På dette kursus vil du få lært at lave de skønneste blomster, som du vil kunne overraske dine venner og veninde med. 

Vævning

Her maler du trådene, som du derefter bruger til at væve dit billede. Her får du et unikt produkt, og en kombination af farver, som giver et fantastisk udtryk. Du får prøvet en anderledes kreativ hobby, som måske ingen af dine venner eller vinder kender til. 

Fællesskaber

Her vil du få et helt nyt fællesskab, samtidig med at du skaber bæredygtige ting. Du kan også tage en veninde med under armen og starte en hobby sammen.

Undervisere

Alle vores undervisere er superdygtige, og de er klar til at lære dig alle deres knep og hemmeligheder. De er knivskarpe til deres fag, og du vil kun blive klogere efter at have taget et af deres kurser. 

Nedenunder kan du tjekke de forskellige hold endnu mere ud. Så skynd dig og kig på dem - du vil ikke fortryde det.