Skip to content
Crepepapirblomst odense fof

Andet kreativt

Andet kreativt

Har du lyst til en anderledes kreativ hobby? Så er du kommet til det rigtige sted! FOF Odense - Fredericia - Middelfart - Assens har forskellige hobbies, som vi er sikre på, er lige noget for dig. Så fordyb dig i vores forskellige kurser, vi er sikre på, at du vil elske mindst et af dem. 

 

Smykkedesing

Design dine egne smykker på vores smykkekursus. Kurserne er for både begynder og øvede. Her vil du lære om de grundlæggende teknikker, så du kan skabe dig et enestående sølv eller guld smykke. Der arbejdes individuelt, og du vil få hjælp igennem hele processen. 

 

Crepepapir

Her du lære at arbejde med crepepapir, hvor der vil blive formet og skabt smukke blomster, som lever for evigt. Måske er der en i dit liv, som mangler en blomst, som lever evigt? På dette kursus vil du få lært at lave de skønneste blomster, som du vil kunne overraske dine venner og veninde med. 

Fællesskaber

Her vil du få et helt nyt fællesskab, samtidig med at du skaber bæredygtige ting. Du kan også tage en veninde med under armen og starte en hobby sammen.

Undervisere

Alle vores undervisere er superdygtige, og de er klar til at lære dig alle deres kneb og hemmeligheder. De er knivskarpe til deres fag, og du vil kun blive klogere efter at have taget et af deres kurser. 

Herunder kan du tjekke de forskellige hold endnu mere ud. Så skynd dig og kig på dem - du vil ikke fortryde det.