Skip to content

Maling og akvarel

Maling og akvarel

Lær at male

På et malekursus lærer du en lang række teknikker, som giver dine akvarel- og akrylmalerier nyt liv. Vær med på kurser, hvor der er fokus på individuel vejledning, og hvor alle kan være med. Se mere om de enkelte kurser nederst på siden, hvor du nemt tilmelder dig online. Vi har også et malekursus, der passer dig.

Få styr på komposition, former, farver, teknik og materialer!

Der er rig mulighed for at slippe kreativiteten løs på et malekursus på aftenskole og vores dygtige undervisere er klar til at hjælpe dig, så du bliver bedre til at male og lege med maleriets mange muligheder. Her vil du lære om de forskellige teknikker, samt få en større forståelse på farvekombinationer og former.

Du vil kunne fordybe dig i de enkelte teknikker, eller vælge at eksperimentere med forskellige – det er op til dig og her sætter kun fantasien grænser for, hvad der er muligt.

Der vil være udgifter til materialer. Medbring gerne;

  • Papir
  • Blyant
  • Malergrej

Der er selvfølgelig også noget, som du kan låne, men det er altid godt at medbringe sit eget, så du kan blive vant til dine egne materialer.

Undervisere

Vores underviser har undervist i mere end 19 år inden for maling og akvarel. Hun har altid arbejdet med komposition og farvekombinationer, og man kan snildt sige, at hun er en sand mester inden for dette felt.

Læs mere om de forskellige malekurser nedenfor, og lad dig inspirere, så du kan inspirere andre med dine malerier. Er du mere til tegning, har vi også kurser til dig.

 

Mal så længe du vil i vores lyse atelier. Er du en del af et malekursus, kan du frit benytte de gode faciliteter. Du får mulighed for at bruge FOFs atelier efter, at underviseren er gået hjem - hvis der ikke er anden undervisning.