Skip to content

Grundet travlhed er kontorets åbningstider mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 10-12 - i perioden d. 12/5 - 3/6. Vi arbejder på et spændende program til den kommende sæson :)

Syning og design FOF Odense

Syning og design

Syning og design

At tage et sykursus er med til at hjælpe bæredygtigheden. Her vil du lære at sy eget tøj, og du vil kunne kreere din næste balkjole eller vinterjakke på et af holdene. Derved vil du undgå Fast Fashion og lave noget, som er tidløst, og som du vil sætte meget mere pris på. 

Lær at sy

På et af vores mange hold hos FOF kan du lære at sy. Vores hold er både for begyndere og øvede, og undervisningen foregår individuel, så du kan se frem til at blive udfordret her, men også få den nødvendige hjælp, som du har brug for. 
Her kan du få inspiration til dit næste syprojekt, eller du kan få hjælp, hvis du er gået i stå. 
Du vil f.eks. lærer at:
- Sy en lynlås i
- Rynkemetoder
- Lommepåsyning
- Mønstertegning
- Tilretning
- Syning 

Design noget nyt

Måske drømmer du om at blive designer, eller måske vil gerne kunne sy tøj til dig selv og din familie? På vores sykursus vil du kunne udleve denne drøm. Du vil finde inspiration fra vores fantastiske underviser, som lærer dig alt om de forskellige syteknikker. 
På vores sykursuser lærer du desuden at lave dine egne mønstre, eller du kan få hjælp fra et udvalg af modeblade, som kan sparke din kreativitet i gang. Her lærer du at tilpasse et mønster, så det passer lige til dig. Du vil få lært at sy rigtigt og professionelt. 

Ting du skal medbringe:

- Stof
- Tråd
- Nåle

Vi har både symaskiner og overlocker, som du bliver hjulpet i, så du ved, hvordan de fungerer. 

Underviser

Vores underviser er yderst kompetent. Hun har undervist i flere år hos FOF, og derudover er hun faglærer fra Odense Fagskole. Derfor må man sige, at hun kan sit kram. 

På holdene er der altid godt humør, og fællesskabet er i top.