Skip to content
Tegne hos FOF

Tegnekurser

Tegnekurser

Lær at tegne hos FOF

Har du altid haft interesse for tegning, kan du hos FOF lære endnu mere om, hvordan du kan skabe flotte tegnede motiver med blyanten? På FOF’s tegnekurser deler vi en passion for streger, motiver og kreativitet. Her kan du få stillet din nysgerrighed og lære en masse om teknik og materialer. Dyk ned i detaljerne og lær at tegne hurtige skitser. Vi arbejder med tegneteknikker, skygger, lys og skraveringer. 

Sjov og spas med tegning

Det er sjovt at tegne og spændende at dykke ned i detaljen. Du lærer at se på en ny måde og arbejde med:
- Lys
- Skygger
- Streger
- Skraveringer 
Du vil få givet en helt masse forskellige metoder og teknikker, som du kommer til at arbejde med i undervisningen. 

Croquis

Vil du gengive den nøgne menneskekrop? Har du lyst til noget anderledes og lærerigt? Med croquis bliver du udfordret på en sjov måde. Her kan både begyndere og øvede være med! Du vil arbejde med hurtige skitseringer og mere detaljeret arbejde, hvor du sætter fokus på kroppens proportioner. 

Portræt

Her vil lære at lave portrætter. Du vil lære at kunne gengive dit barns, ægtefælles eller vens ansigt. Her lærer du at fordybe dig i detaljer og blive opmærksom på, hvad små forskelle kan gøre i det større billede. 

Tegning (i det fri)

Du vil her arbejde med de grundlæggende teknikker. Kurserne er både for begyndere og øvede, og her vil du arbejde med at få noget ned på papir. 
Der er også hold, hvor du arbejder med naturen i naturen. Her vil dit fokus være på motiver, så du lærer at skitsere naturen, som den er. 

Fællesskab

Kom og nyd det hyggelige samvær med andre tegneentusiaster og oplev et fællesskab, som er helt unikt. Du vil opleve et stort fællesskab med en masse mennesker, som deler din interesse og passion for tegning