Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Klaver hos FOF

Musik, sang og musikproduktion

Musik, sang og musikproduktion

Er der en sangfugl gemt i dig - eller vil du lære at spille som Jimmy Hendrix?

Hos FOF kan du lære meget mere om musik og sang.

Det kan også være, at du gerne vil starte dit eget band, men måske vil du gene have lidt mere øvelse, inden du begynder på det. Hvis du vil dyrke din indre musiker, så har vi noget for dig - uanset om du er til:

  • Rock
  • Pop
  • Jazz
  • Klassisk

Eller til noget helt tredje. Her kan du komme til at mestre det hele, hvis du vil.

Du vil opleve den dybe tilfredsstillelse, det giver, når du pludselig kan omsætte det, som du har lært, til vellyd og velkendt musik.

Vil du synge for sjov eller vil du noget mere seriøst? Hos FOF kan du lære at udfolde din stemme på flere parametre, stemmen er nemlig naturens eget instrument. Derved kan du overraske juleaften, når der synges eller du kan overraske i kirken, når der skal synges salmer. Fælles for os alle er, at vi deler glæden og nærværet ved musikken.

Undervisningen

Der undervises på hold med 3-8 deltagere, hvor der tages hensyn til den enkelte kursists ønsker. Musikundervisningen er tilrettelagt enten som holdundervisning eller som en kombination af hold- og individuel undervisning, hvor nogle mødegange er fælles for hele holdet, og andre er individuelle. Derved får du mest ud af vores undervisning, og vil hurtig komme til at mestre det, som du gerne vil blive bedre til.

Niveau

Derudover kan du både være begynder og øvet på vores hold, for vi har nemlig en masse forskellige kurser til alle niveauer.

Undervisere

Vores undervisere er kompetente og har relevant uddannelse inden for deres fag. De har utallige kompetencer, som gør, at de mestrer netop det kursus, som de har valgt at undervise i.

 

Se alle dine muligheder på de følgende sider og læs mere om det enkelte kursus – måske er der et kursus eller flere, som falder lige i den smag 

Så skynd dig og tilmeld dig et af vores mange hold! Her vil du møde et musikelskende fællesskab, som alle gerne vil blive endnu bedre.