Skip to content

Velkommen til FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord

Kurser, foredrag og fællesskab for alle

Find kreative workshops, sprogkurser og træningshold både i dag- og aftentimerne hos FOF i de 3 kommuner Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Der kommer også en række spændende foredrag på kalenderen i 2023.

Nyt i 2022-2023 - kurser og workshops vi udbyder for første gang denne sæson:

×
Papirkunst - kreativt kursus i Papirnusseri med Tina Gjeding hos FOF i Randers

Papirnusseri

Online-katalog 2022

Find et fællesskab på aftenskolen omkring motion, sprogkurser, kreative håndværk m.m. Vores mål med aktiviteterne er, at du skal have mulighed for at blive klogere, gladere og sundere sammen med andre.

Herunder kan du bladre i de forskellige kategorier og blive inspireret til nye aktiviteter og bevægelse i hverdagen. 

Favrskov og Mariagerfjord

Foredragskalender 2022-2023

Vi tilføjer løbende nye foredrag - hold øje med kalenderen her.

Om aftenskolen

FOF er hovedsagelig en aftenskole for voksne i alle aldre. Vi har en lang række kurser i dagtimerne og på hverdagsaftener samt korte weekend-kurser.

Der er noget for dig, der gerne vil mødes med dit hold hver uge - fx når du træner pilates om formiddagen eller tager et sprogkursus om aftenen. Og vi har også forskellige kurser for børn og familier, fx babysvømning, babyrytmik og kunstkurser for børn. For gravide og mødre efter fødslen har vi skånsomme motionshold med fokus på både krop og psyke.

Til de kreative har vi både de traditionelle og trendy former for håndarbejde og håndværk. Du kan lære at strikke, hækle og væve flotte tekstiler eller skabe dine egne kunstværker med blyant, malerpensel eller pileflet. Hvis du gerne vil have ny inspiration og udvikle dig i køkkenet er der også mulighed for at starte til madlavning for mænd eller lære kunsten at temperere en flot chokolade på et dessert-kursus.

Vores mål er at have et bredt tilbud af kurser og workshops i de 3 kommuner som vores afdeling dækker; Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Der skal være noget for alle - også i de mindre byer. 

Hver sæson kan du gå til inspirerende og tankevækkende foredrag om universets mysterier, historie og personlig udvikling. Du kan opleve spændende personer fortælle om det, de brænder for. Der er også mulighed for at møde aktuelle forfattere, når vi dykker ned i litteraturen i samarbejde med Randers Bibliotek.

Hvad skal du gå til i 2022? 

"Prøv det af!" 1-dags workshops og korte kurser:

×
Papirkunst - kreativt kursus i Papirnusseri med Tina Gjeding hos FOF i Randers

Papirnusseri

Video: Prøv noget nyt sammen med andre hos FOF

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.