Skip to content

NB! Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Velkommen til FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord

Kurser, oplevelser og fællesskab for alle

Find kreative workshops, sprogkurser, forældre-barn-hold og mange forskellige slags motion m.m. hos FOF - både i dag- og aftentimerne samt i weekenden. Her i det online kursuskatalog kan du tilmelde dig alle vores aktiviteter i efteråret 2023.

NYT i 2023

×
Pilates, mænd, herrer, FOF, Randers ,Hobro

Pilates for mænd

Online-katalog 2023

Find et fællesskab på aftenskolen omkring motion, sprogkurser, kreative håndværk m.m. Vores mål med aktiviteterne er, at du møder dygtige og passionerede undervisere, der giver dig mulighed for at blive klogere, gladere og sundere sammen med andre.

Herunder kan du bladre i de forskellige kategorier og blive inspireret til nye aktiviteter og bevægelse i hverdagen. 

Favrskov og Mariagerfjord

Foredragskalender 2023

Se alle kommende foredrag her på kalenderen - du kan bladre videre via pilen.

Om FOF

FOF (Folkeligt Oplysnings Forbund) er en forening med afdelinger i hele Danmark. Vi udbyder hovedsagelig kurser og workshops for voksne i alle aldre. Vores dygtige undervisere afholder en lang række aktiviteter i dagtimerne og på hverdagsaftener samt kortere weekend-kurser. Der er også tilbud for børn og familier, fx babysvømning og rytmik, kunstlab og kreative workshops.

Der er noget for dig, der gerne vil mødes med dit hold hver uge - fx når du træner pilates eller yoga om formiddagen - eller går på et sprogkursus om aftenen.

Hvis du engang kunne noget engelsk, spansk eller andre sprog men måske er blevet lidt rusten, kan et sprogkursus hos FOF være vejen til at få lært sproget igen. Når du får øvet dig sammen med andre og opbygget dit ordforråd, vil du opleve at du kan have en samtale, bestille mad eller læse bøger på dit yndlingssprog.

Vi har også kurser i dagtimerne samt weekend-workshops med blandt andet tegning, pileflet og andet kreativt. For gravide og mødre efter fødslen har vi skånsomme motionshold med fokus på både krop og psyke.

Til de kreative har vi både de traditionelle og trendy former for håndarbejde og håndværk. Du kan lære at strikke, hækle og væve flotte tekstiler. Og du kan støve din symaskine af og komme i gang med at sy dit eget tøj - måske endda af genbrugsstof, som er en bæredygtig og kreativ trend. Eller du kan få en kreativ oplevelse på en workshop og skabe dine egne kunstværker med blyant, malerpensel eller papir - måske vil du endda prøve kræfter med beton eller bronze?

I 2023 sker der en masse nyt inden for det kreative område. Der er Skriveværksted i Randers og helt nye kreative kurser i Arden, hvor du kan lave print og keramik. Og hvis du er en håndarbejdsnørd kan vi anbefale at du kigger på kurset Gobelinvævning i Hobro med kunstner Margrethe Agger.

Hvis du gerne vil have ny inspiration og udvikle dig i køkkenet er der også mulighed for at starte til madlavning for mænd i flere byer, få inspiration til at lave skøn vegetarmad eller dykke ned i nordisk gastronomi. 

Vores mål er at have et bredt tilbud af kurser og workshops i de 3 kommuner som vores afdeling dækker; Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Der skal være noget for alle - også i de mindre byer. 

Hver sæson kan du gå til inspirerende og tankevækkende foredrag om universets mysterier, historie og personlig udvikling. Du kan opleve spændende personer fortælle om det, de brænder for. Der er også mulighed for at møde aktuelle forfattere, når vi dykker ned i litteraturen i samarbejde med Randers Bibliotek. Sæsonens nye foredrag tilføjes løbende på hjemmesiden.

Hvad skal du gå til i 2023? 

Få besked, når der er nye kurser online

Hvis du gerne vil være én af de første til at tilmelde dig nye motionshold, kurser og workshops, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender e-mails ud, når efterårssæsonens hold er klar til tilmelding, og når der er andet nyt/sidste øjebliks ledige pladser m.m.