Skip to content
Pilates med elastik

I gang med pilates

Effektiv holdtræning for alle - også nybegyndere og gravide.

Tegning med dyr for børn

Tegning for børn

Nye workshops på hverdage i Randers, Hobro og Hadsten.

Farverig madlavning

Grøn hverdagsmad i Randers

Vi laver frokost og spiser sammen 6 fredage.

Nyheder

Online-katalog 2024-2025

Find et fællesskab på aftenskolen omkring motion, sprogkurser, kreative håndværk m.m. Vores mål med aktiviteterne er, at du møder dygtige og passionerede undervisere, der giver dig mulighed for at blive klogere, gladere og sundere sammen med andre. Det kan være du er mest til de længere kursusforløb eller vil med på en 1- eller 2-dages workshop på en hverdag eller i weekenden.

Herunder kan du bladre i de forskellige kategorier og blive inspireret til nye aktiviteter og bevægelse i hverdagen. Du kan også tilmelde dig med det samme. Hvis holdet er gået i gang, kan du ofte komme med alligevel, hvis der er en ledig plads. Du er altid velkommen til at kontakte kontoret, hvis du har spørgsmål til kursernes indhold, ledige pladser og andet - tlf. 87 12 40 40 og e-mail kontor@fof.dk.

Her kan du bladre i holdene ved at klikke på et tema

Favrskov og Mariagerfjord

Foredragskalender 2024

Se alle kommende foredrag her på kalenderen - du kan bladre videre via pilen.

Om FOF

FOF (Folkeligt Oplysnings Forbund) er en forening med afdelinger i hele Danmark. Vi udbyder hovedsagelig kurser og workshops for voksne i alle aldre. Vores dygtige undervisere afholder en lang række aktiviteter i dagtimerne og på hverdagsaftener samt kortere weekend-kurser. Der er også tilbud for børn og familier, fx babysvømning og rytmik, kunstlab og kreative workshops.

Der er noget for dig, der gerne vil mødes med dit hold hver uge - fx når du træner pilates eller yoga om formiddagen - eller går på et sprogkursus om aftenen.

Hvis du engang kunne noget engelsk, spansk eller andre sprog men måske er blevet lidt rusten, kan et sprogkursus hos FOF være vejen til at få lært sproget igen. Når du får øvet dig sammen med andre og opbygget dit ordforråd, vil du opleve at du kan have en samtale, bestille mad eller læse bøger på dit yndlingssprog.

Vi har også kurser i dagtimerne samt en række weekend-workshops med blandt andet tegning, skrivekurser, pileflet og andet kreativt. For gravide og mødre efter fødslen har vi skånsomme motionshold med fokus på både krop og psyke.

I sæson 2024-2025 er der masser af aktiviteter for de kreative. FOF har kurser i både de traditionelle og trendy former for håndarbejde og håndværk. Du kan lære at kniple, hækle og væve flotte tekstiler. Og du kan støve din symaskine af og komme i gang med at sy dit eget tøj - måske endda af genbrugsstof, som er en bæredygtig og kreativ trend. Eller du kan skabe dine egne kunstværker med blyant, malerpensel eller papir - måske vil du endda prøve kræfter med beton eller bronze?

Hvis du gerne vil have ny inspiration og fællesskab samt udvikle dig i køkkenet er der hver sæson mulighed for at starte til madlavning for mænd i flere byer, eller hoppe med på Grøn hverdagsmad eller mexicanske tacos i Randers. Mad kan også være så simpelt som at hive en sprød gulerod op af jorden. Du kan få al den vigtigste viden til at komme i gang med din egen køkkenhave på en workshop om at dyrke grøntsager hele året, samle frø m.m.

Vores mål er at have et bredt tilbud af kurser og workshops i de 3 kommuner som vores FOF-afdeling dækker; Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Der skal være oplevelser for alle - også i de mindre byer. 

Hver sæson kan du gå til inspirerende og tankevækkende foredrag om universets mysterier, historie og personlig udvikling. Du kan opleve spændende personer fortælle om det, de brænder for. Der er også mulighed for at møde aktuelle personligheder, når vi dykker ned i litteraturen og samfundsaktuelle emner som fx præsidentvalget i USA i samarbejde med Randers Bibliotek. Sæsonens nye foredrag tilføjes løbende på hjemmesiden.

Hvad skal du med til i sæson 2024-2025? 

Få besked, når der er nye kurser

Hvis du gerne vil være én af de første til at tilmelde dig nye motionshold, kurser og workshops, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender e-mails ud, når der er nye hold klar til tilmelding, og når der er andet nyt/sidste øjebliks ledige pladser m.m.