Skip to content
Sangundervisning i FOF Syd- og Vestsjælland

Sang og stemmepleje

Lær at synge og få mest ud af din stemme med sangundervisning

Er du vild med at synge, eller vil du forfine din sangteknik? Sangundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland giver dig mulighed for at få det optimale ud af din stemme med hjælp fra dygtige og kompetente sangundervisere. Du vil opleve glæden ved at blive mere fortrolig med din sangstemme og egen personlige sangstil, og undervisningen tilrettelægges dit niveau, så du kan arbejde med alt fra basal stemmetræning til avanceret sangteknik.

Oplev glæden og få ny energi ved at synge

I FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi individuel sangundervisning og stemmetræning for både begyndere og øvede. I undervisningen lærer du grundlæggende sangteknik og arbejder med vejrtrækning, frasering og meget mere. Sang giver en følelse af energi og glæde, og med vejledning fra inspirerende sanglærere, finder du frem til din egen klang og får styrke i stemmen. 

Der kan synges inden for mange forskellige genrer, så du kan synge både klassisk, musicals, viser eller salmer på dansk og udenlandsk.

Hvor foregår sangundervisningen?

Vi tilbyder sangundervisning i Slagelse, Næstved og Sørbymagle. Du aftaler selv tidspunkt med underviseren, da det er individuelt, hvornår du har mulighed for at gå til sang. Det er derfor en forudsætning for tilmelding, at du har lavet en individuel aftale med underviseren. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér