Skip to content
Undervisning i guitar, violin og ukulele i FOF Syd- og Vestsjælland

Strengeinstrumenter

Undervisning i strengeinstrumenter på aftenskole – lær at spille guitar, violin og ukulele

Drømmer du om at lære at spille på et strengeinstrument, så har vi et hold, der passer dig – uanset om du er begynder eller øvet. Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan vores dygtige undervisere hjælpe dig i gang med at spille guitar, violin eller ukulele. Har du allerede erfaring med et strengeinstrument eller en stryger, kan du forbedre dit spil og lære mere avancerede teknikker, afhængigt af dit niveau og dine forudsætninger.

Guitarundervisning på aftenskole

Guitaren er et meget populært instrument, fordi den er alsidig og kan bruges i alle musikgenrer. Så går du med en guitarist gemt i maven, kan du gå til guitar hos FOF Syd- og Vestsjælland. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, og vi har derfor både individuel guitarundervisning for begyndere og øvede. Vi tilbyder desuden en kombination af guitar og sang, hvor du lærer at synge og spille guitar samtidig. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere samspil, hvor du lærer at spille sammen med andre. Så uanset dit behov, tilbyder vi guitarundervisning til dig. 

Lær at spille violin

Drømmer du om at spille i strygekvartet, strygeorkester eller symfoniorkester? Violinen kan bruges i næsten alle ensembler! FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder violinundervisning for alle, uanset niveau. Er du begynder, lærer du først og fremmest instrumentet at kende, og vi arbejder med strøgteknik og spiller enkle sange. Hvis du er øvet, tager vi udgangspunkt i dine behov for f.eks. nodelæsning, intonation og rytmik. 

Undervisning i ukulele

Ukulele er et traditionelt, firstrenget instrument fra Hawaii – et lille strengeinstrument, som du faktisk kan have med i rygsækken! Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du lære at spille ukulele, uanset niveau. Så hvis du gerne vil spille musik ved lejrbålet eller på stranden, er dette instrumentet for dig. Mange af akkorderne er lette at lære og kan spilles med to fingre, hvilket gør, at du hurtigt kan spille flere melodier. Hvis du ikke har spillet på ukulele før, vil du lære akkorder og fingersætning fra bunden, mens du spiller lette melodier. For øvede vil vi fokusere på mere avancerede fingersætninger og melodier.

Tilmelding til instrumentalundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder guitarundervisning i Slagelse, violinundervisning i Næstved og ukuleleundervisning i Slagelse.

Inden du tilmelder dig, skal du aftale tidspunkt med underviseren – se underviserens kontaktoplysninger under holdet. Det kan også være en god idé at tale om niveau og repertoire.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér