Skip to content
Sprogundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland

Sprog

Sprogkurser hos FOF Syd- og Vestsjælland – styrk dine sprogkundskaber

Ønsker du at forbedre dine sprogkundskaber, få genopfrisket gloserne, eller vil du lære et helt nyt sprog? Sprogkurser er et springbræt til en stadigt mere international verden, og det at kunne et fremmedsprog åbner mange døre og øger vores kulturforståelse. Vi tilbyder sprogundervisning i engelsk, spansk, fransk, italiensk og græsk, både for begyndere, øvede og de mere avancerede. Vores sprogkurser er inddelt i niveauer, så du kan finde et hold, der passer til lige netop dig – se vores niveaubeskrivelser for sprogkurser.

Bemærk venligst, at de fleste sprogkurser starter i efteråret (fra uge 40) og kører over to sæsoner, dvs. der kun starter få nye hold i forårssæsonen.

Mange fordele ved sprogundervisning på aftenskole

Med sprogundervisning hos FOF Syd- og Vestsjælland, får du mulighed for at lære sprog aktivt igennem øvelser og samtale. Du får professionel undervisning af vores kompetente og engagerede undervisere, som er fagligt dygtige og besidder en stor viden om sproglandenes kultur- og samfundsforhold.

Du får sprogundervisning på det niveau, du har brug for, og kan samtidigt gøre brug af de kompetencer, du evt. har lært på et tidligere sprogkursus i engelsk, spansk, fransk, italiensk eller græsk. Vi tilbyder sprogkurser fra begynderniveau til intensive kurser på avanceret niveau – og sprogundervisningen foregår altid i trygge og motiverende rammer, så du har den bedste forudsætning for at lære nyt. Du kan få sprogundervisning i Næstved, Slagelse, Sorø og Ringsted.

Online sprogkurser hos FOF Syd- og Vestsjælland

På vores online sprogkurser kan du lære sprog som fjernundervisning, uanset hvor du befinder dig og med samme gode undervisningskvalitet. Det kræver blot en computer og en internetforbindelse, da sprogundervisningen foregår i et brugervenligt online mødeværktøj som Zoom. Online sprogundervisning giver dig mulighed for at forbedre dine sprogkundskaber og vedligeholde dine kompetencer hjemmefra.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.