Skip to content
Gå til franskundervisning i FOF

Fransk

Lær fransk fra bunden eller genopfrisk gloserne – franskundervisning på aftenskole

Vil du gerne lære at tale fransk, så du kan begå dig i Frankrig og andre fransktalende lande? Hos FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder vi franskundervisning på flere niveauer, så du kan lære det franske sprog fra bunden eller udvide dine sprogkundskaber.

Hver sæson tilbyder vi franskundervisning for begyndere, let øvede og øvede. Du får bl.a. undervisning i fransk grammatik, så du kan komme til at tale med det samme. Med udgangspunkt i hverdagssituationer, lærer du at bruge sproget aktivt, så du kan udvide dit ordforråd, bruge mange forskellige vendinger og blive i stand til at begå dig på rejser til fransktalende lande. Hvis du har haft fransk før, vil vi tage udgangspunkt i det du har lært og sikre, at du får øget dit ordforråd og forbedret din udtale, så du kan mestre det franske sprog.

Her har vi franskundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder franskundervisning i Slagelse og Næstved. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér