Skip to content
Tag et sprogkursus i italiensk hos FOF

Italiensk

Lær italiensk fra bunden eller genopfrisk gloserne – italienskundervisning på aftenskole

Vil du være klar til ferien, eller drømmer du om at tale flydende italiensk? Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du gå til italienskundervisning og dykke ned i italiensk sprog og kultur. Vi har italienske sprogkurser for både begyndere og øvede og på konversationsniveau.

På sprogkurser i italiensk for begyndere er der fokus på sprogforståelse og den basale grammatik, så du kan begå dig på italiensk, hvad enten du skal på ferie eller studere i Italien. Har du allerede gået til italienskundervisning, vil du på vores sprogkurser for øvede lære at bruge sproget mere aktivt og øge dit ordforråd, så du kan mestre det italienske sprog. Alle kurser er målrettede for at udvikle dit ordforråd, give dig viden om italiensk kultur og samfundsforhold samt opleve glæden ved at kunne samtale på italiensk.

Her har vi italienskundervisning

FOF Syd- og Vestsjælland tilbyder italienskundervisning i Slagelse, Ringsted og Næstved. Du kan læse mere om undervisningen, tider og materialer under det enkelte hold.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vi har lavet en guide til dig med udførlige beskrivelser af niveauerne på vores sprogkurser – se niveaubeskrivelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte den enkelte underviser for at høre nærmere om niveauet på et specifikt hold.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af sprogkursus, er du velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér