Skip to content
Kurser i udeliv, friluftsliv og aktiv fritid hos FOF

Udeliv

Sejlads, jagttegn og have – kurser for dig, der elsker at være ude i det fri

Nyder du at bruge tid i naturen, indånde den friske havluft eller sysle med små og store haveprojekter? Så er FOF Syd- og Vestsjællands friluftskurser noget for dig. Vi har kurser for alle, der elsker en aktiv fritid – fra jagttegnskurser til de jagt- og naturinteresserede, over kurser i sejlads og navigation, til havekurser fyldt med ny viden og inspiration til dit havearbejde.

Skøn natur og udelivskurser i Sorø og Slagelse

Vores jagttegnskurser er for alle, der er interesseret i jagt og natur. Det er obligatorisk at tage jagttegn, for at gå på jagt i Danmark. Kurserne giver derfor en bedre forståelse for lovgivning, fugle- og dyrekendskab, vildtbiologi, jagtetik og moral, så du kan være bedst muligt forberedt til jagtprøven.

På vores kurser i sejlads får du viden om at sejle og befinde sig til søs. Vi tilbyder hver sæson forskellige kurser i sejlads for begyndere og øvede, hvor du kan lære grundlæggende sømandskab, navigation, sikkerhed om bord og søregler. Vi tilbyder blandt andet kurser i yachttegn af 3. grad og duelighedsprøven.

Havekurserne er for dig med grønne fingre – eller en drøm om at udvikle dem – som ønsker at skabe smukke og grønne uderum med inspiration og kyndig instruktion, så du kan give dine blomster, planter og træer bedst mulig grobund.

På vores kurser i hundetræning kan du blive klar til livet med hund i familien med kyndig vejledning fra vores hundetræningsunderviser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.