
FOF Sydvestjylland
Lær at bage som en professionel med prisvindende bagermester John Bramsen! På Brødbagningskurset får du bagerens bedste tips til at ælte, hæve og bage brød med perfekt skorpe og smag. Vi bager både grove og lyse brød, madpakkebrød, birkes og lidt sødt til kaffen. Du lærer teknikker, der løfter dit brød fra godt til fantastisk.
Lær at bage som en rigtig bager.
På dette populære kursus deler bagermester John Bramsen sine bedste tips til, hvordan du med enkle teknikker kan bage brød, der både dufter og smager som fra bageren. Du lærer at arbejde med glutenudvikling, fuldkornshvedemel og forskellige dejtyper, så du får en bedre forståelse for, hvordan du skaber struktur, smag og sprød skorpe.
Teknikker til æltning, hævning og bagning
Forskellige typer brød – både grove, lyse og søde
Bagning af madpakkebrød, birkes og kaffebrød
De små bagerfiduser, der får dit brød til at se professionelt ud
Forståelse for meltyper, hævemidler og bagetid
John Bramsen underviser med humor og erfaring fra mange år som bager, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål og få praktiske råd undervejs.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.

FOF Sydvestjylland
Lær at bage som en professionel med prisvindende bagermester John Bramsen! På Brødbagningskurset får du bagerens bedste tips til at ælte, hæve og bage brød med perfekt skorpe og smag. Vi bager både grove og lyse brød, madpakkebrød, birkes og lidt sødt til kaffen. Du lærer teknikker, der løfter dit brød fra godt til fantastisk.
Lær at bage som en rigtig bager.
På dette populære kursus deler bagermester John Bramsen sine bedste tips til, hvordan du med enkle teknikker kan bage brød, der både dufter og smager som fra bageren. Du lærer at arbejde med glutenudvikling, fuldkornshvedemel og forskellige dejtyper, så du får en bedre forståelse for, hvordan du skaber struktur, smag og sprød skorpe.
Teknikker til æltning, hævning og bagning
Forskellige typer brød – både grove, lyse og søde
Bagning af madpakkebrød, birkes og kaffebrød
De små bagerfiduser, der får dit brød til at se professionelt ud
Forståelse for meltyper, hævemidler og bagetid
John Bramsen underviser med humor og erfaring fra mange år som bager, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål og få praktiske råd undervejs.
Der er ingen hold tilgængelige lige nu.
Kig forbi igen senere – vi opdaterer løbende.